CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

NASA tisztviselő: a Földönkívüliek szövetségben állnak a hadsereggel

Mindenki a „Nagy Felfedés” előkészítésén dolgozik, már elkezdték érzékenyíteni a lakosságot és felkészíteni a bejelentésekre.

A NASA hallgatott róla, X-akták az űrügynökségen belül

Az egykori NASA alkalmazott és űrrepülőmérnök Clark McClelland már nem újonc, dolgozott már minden egyes űrprogramban, kezdve az 1961-es Merkúr programtól egészen a nemzetközi űrállomás fellövéséig.

Személyesen ismer minden űrhajóst az első naptól fogva, és első kézből származó információi vannak saját UFO észlelésekről.

Hirdetés

Clark azonban egy ennél sokkal jelentősebb dologról mesélt. Egy titkos űrsikló misszió alatt rövid ideig szemtanúja volt olyannak, aminek nem kellett volna, amikor a űrrepülő monitorjait nézte.

Clark látta, hogy egy majdnem 3 méter magas idegen lénnyel beszélget két űrhajós az űrsikló rakterében.

Én, Clark C. McClelland, egykori űrhajós operátor az Űrsikló flottánál, személyesen figyeltem meg egy 2,8-3 méter magas földönkívülit a 27 inch-es videó monitoromon munkám végzése során a Kennedy Űrköpontban, a Kilövésirányító Központban.

Az idegen lény egyenesen állt az űrsikló rakterében, és beszélgetést folytatott két sisakot viselő amerikai NASA űrhajóssal!

Megfigyeltem a monitoromon az idegen lény űrhajóját is, amely stabilan állt hátul, az űrsikló fő hajtóműve mellett.

Végig követtem az eseményt, ami 1 perc és 7 másodpercig tartott. Bőségesen volt időm megjegyezni mindazt, amit láttam. Egy földönkívüli lény volt és egy idegen űrhajó!

Tényleg a Nagy Felfedés előkészítése zajlik

Beszámolója és tapasztalatai egyértelműen azt támasztják alá, hogy évek óta zajlik annak a bizonyos Nagy Felfedésnek az előkészítése, melynek keretében be fogják jelenteni a földönkívüliek létezését.

Ma is zajlik az érzékenyítés, lásd az UNICEF egyben a Vatikánhoz is köthető kisfilmje, amiben egy földönkívüli, gyíkember fiút láthatunk.

A társadalmat itt az ideje felkészíteni arra, hogy elfogadó legyen az „idegenekkel” szemben.

Hirdetés

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.