CímlapsztorikMisztikum

Néhány tízezer évenként megnyílnak a kapuk a Belső Földbe: sokkoló teória látott napvilágot

Agartha, a Belső Föld birodalma tényleg létezik és hamarosan ismét megnyílnak az oda vezető “kapuk”?

Agartha birodalmáról könyveket lehetne írni, és sokan írtak is.

Nem csupán egy misztikumról van szó, mert az ősi népek mítoszvilágában szinte kivétel nélkül benne van ez a föld alatti civilizáció, és annak emlékei.

Hirdetés

Az ott élők hasonlítottak az emberekre, de sokkal fejlettebbek voltak, és magasabbak is.

Ők őrzik és őrizték a fényt, és vonultak önkéntes száműzetésbe, miután az Özönvíz kataklizmája megtörtént.

Kína ősi legendái, és sok más, kihalóban lévő törzs mondái is különös “vakondemberekről” szólnak, akik a Föld és az emberiség felemelésén, felvirágoztatásán fáradoztak évezredeken át.

Állítólag Agartha bejáratait több tízezer évvel ezelőtt elzárták, és ma már nem lehet lejutni sehogyan ebbe a belső birodalomba.

A szóbeszédek szerint azonban a világ eldugott helyein, például az Antarktisz alatt létezik olyan kapu, ami elvezet Agarthaba.

Erről bőbben írtunk már egy cikket, melyben Byrd Admirális naplóját veséztük ki, és a benne leírtak alapján az emberiség évtizedekkel ezelőtt a jeges kontinens alatt rábukkant egy alternatív civilizáció nyomaira, amiről azóta is hallgatnak a nyilvánosság előtt.

Léteznek olyan információk is, melyek arról beszélnek, hogy több tízezer évenként Agartha megnyílik a többi ember előtt, és a lejáratok, ezek a kapuk szabadon megközelíthetővé válnak.

Ilyenkor egyes kapu még a műholdas felvételen is felbukkanhatnak, olyan hatalmas méretűek.

Ezeknek a kapuknak, lejáratoknak a “délibábjai” időnként egyes, a Föld körül keringő eszközök által készített képeken fel is tűnnek és sokszor a NASA sem tudja őket megmagyarázni.

Hirdetés

Vannak, akik a 2020 óta zajló eseményeket úgy értelmezik, hogy egyfajta korszakváltás előtt állunk, és hogy ezek a kapuk hamarosan ismét megnyílnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.