CímlapsztorikÉrdekes világ

Nyakon szúrta párja Nikit, mégis azt akarja, hogy kiengedjék a börtönből, hogy újra együtt legyenek

Na EZ a kapcsolati erőszak és Stockholm-szindróma legékesebb és egyben legszomorúbb magyar példája?

Egy ország nem fogja fel, mit miért tesz Niki!

Tudom, hogy sokan bolondnak gondolnak, de ha elmesélem a történetemet, talán másképpen néznek majd rám – kezdte Nikoletta a Blikknek.

Hirdetés

Az igen alapos és hosszú riportból sok minden kiderül, mégis az ügy az egész ország figyelmét nem csak felkeltette, de elgondolkodtatta.

Nikit ugyanis nyakon szúrta a párja, mégis azért küzd, hogy az agresszív férfi kiengedják a börtönből.

“A legkilátástalanabb helyzetben egyetlen ember karolt fel és nyújtott némi vigaszt, az pedig Laci volt. Végre fedél volt a fejem fölött, nála lakhattam, cserébe pedig semmit nem kért”

-fejtette ki Niki.

Teltek az évek, Nikoletta és László is más oldalán találta meg a boldogságot. A baráti kapcsolat azonban nem szakadt meg köztük, sokszor írtak egymásnak, tudták a másikról, hogy annak éppen hol tart az élete.

Később Laci családi és magánéleti okok miatt inni kezdett.

“16 évnyi ismeretség után idén januárban összejöttünk, majd oltár elé is álltunk” -mondta Niki.

“Királynőnek éreztem magam mellette, úgy kényeztetett. Ám amikor beivott, mindent lerombolt egy pillanat alatt. Én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, láttam, hogy függő, elvonóra kéne mennie. Ezt azonban mereven elutasította”

– mondta szomorúan Niki.

Hirdetés

Végül aztán az egyik nap többször is összeveszett, amit a férfi náluk lévő barátja is végighallgatott. Estére László már teljesen elvesztette a kontrollt.

Ültünk hárman a konyhaasztalnál, egyszer csak egy szóváltás közben tiszta erőből orrba vágott. Erre én adtam neki egy pofont, mire felkapta a kést, amivel hátulról a nyakamba szúrt.

Ömlött a vérem, nagyon megijedtem.

Centiken múlt az életem, szerencsére a főverőeret nem találta el.

Hiába ivott rengeteget, egy pillanat alatt kitisztult, bocsánatot kért, majd azt mondta, nem akart megszúrni. A mentőket és a rendőrséget a szomszédok riasztották, akik hallották, hogy nagy a baj

– idézte fel a szörnyű pillanatokat Niki.

– Laci most börtönben van. Én nem látogathatom, hiszen az ügy sértettje vagyok. Nagyon szeretném azonban, ha nem ítélnék el, és újra együtt lehetnénk – tette hozzá.

Az eset azért is szomorú sokak szerint, mert egy rendkívül negatív példát állít más, kapcsolati erőszakban csapádba esett nő számára, akik azt gondolhatják ezek után, hogy “ez a normális”.
Visszamenni ahhoz, aki az életére tör az embernek.

Ki mit gondol erről?

Mi játszódhat le Niki fejében?

Mert ezt szinte senki sem érti…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!