EgészségünkÉrdekes világMisztikum

Öngyógyítás a tenyér energiájával? Tudósok szerint van alapja, bizonyítékok is vannak rá!

Minden ember képes az öngyógyításra, a védikus orvoslás pedig már több ezer éve alkalmazza.

A tenyér olyan energiák közvetítésére képesek, amiket ma a tudomány is elkezd érzékelni és elismerni.

Szakértők írták le a lépéseket, hogyan kell használni a tenyér gyógyító energiáit.

Hirdetés

Titokzatos gyógyító energiák, védikus tanok

Ha ismeri az ember a világot és a történelmet, nem lepődik meg azon, hogy a távol keleten mindig is egészségesebben éltek bizonyos népek.

Ezen hosszú életű népek titka pedig mindig a védikus tanokban, és a gyógyszerek nélküli gyógyításban volt.

Ők hittek abban, hogy az ember öngyógyító képességekkel bír, és töb ezer éve alkalmazták ezt a felfedezett tudást, melyet aztán az emberiség nagy része egyszerűen „elfeledett”, és csak napjainkban kezdik újra fölfedezni.

Sőt, ma már elkezdte elismerni a modern nyugati orvostudomány is.

Legalábbis egyre több tudományos bizonyíték áll rendelkezésükre ahhoz, hogy kijelentsék: van igazság a tenyér gyógyító energiái mögött.

Jelek, hogy spirituálisan kimerültél

Sokan nem veszik észre, mikor merülnek ki végleg spirituálisan, szellemileg, ennek azonban több elkülöníthető és látható jele van.

Ezért ha az elábbiakat észleled magadon, mindenképpen szükség van felélénkíteni önmagadban a saját gyógyító energiáidat.

  • nem érzed magad komfortosan ott, ahol vagy, amiben jelenleg élsz
  • nincs benned kellő lelkesedés, annak ellenére sem, hogy valóra váltak az álmaid
  • úgy érzed, nincsenek céljaid
  • szeretnéd mélyebben megérteni az életed és arra vágysz, hogy átértékeld mindazt, amiben benne vagy
  • feszült vagy és sokszor fog el szorongás

A benned lévő energia nem csak gyógyít, hanem segít békében lenni önmagaddal, mutatja a vágyaidat, és vezet, mint egy belső iránytű.

Gyógyító energiák a gyakorlatban

A lelki energia helyreállításának egyik hatékony módszere, ha az öngyógyítást alkalmazod, amely az alábbi hat egyszerű lépésben elvégezhető:

Hirdetés

Első lépés

Keress egy csöndes helyet, ahol senki nem zavar meg. Feküdj le vagy helyezkedj el kényelmesen egy székben. Hunyd le a szemed és vegyél egy mély lélegzetet. Figyelj arra, hogy hasi légzést végezz, ha egy mód van rá.

Második lépés

Kulcsold imára a kezed, óvatosan egymáshoz illesztve a két tenyered. Majd emeld fel a kezed úgy, hogy közben megérinted a homlokod és a harmadik szem területét, majd csúsztasd le a kezed a szívközpont helyére.

A homlok és a mellkas területén két nagyon fontos csakra található, amely az úgynevezett harmadik szem és szívcsakra. Ez a mozdulat segít aktiválni mindkettőt.

Harmadik lépés

Kezdd el lágyan összedörzsölni a tenyered, míg nem érzed, hogy melegszik. Helyezd a jobb kezed a szív központjára, a bal kezed pedig a köldökre. Ezt a két csakrát érints a kezeddel.

Negyedik lépés

Ha behunyod a szemed, képzelj el egy gyógyító fehér fényt, amelyet a kezeid között tartasz és szétárad a testedben. Képzeld el a tápláló fényt, hogy végigáramlik a testeden és meggyógyít, helyreállít és feltölti az energiaközpontokat.

A fejed búbjától a lábujjadig áramoljon ez a fény, vizualizáld azt, hogy a vibráló fehér fény egyfajta védőburkot képez körülötted.

Ötödik lépés

Ha úgy érzed, hogy elegendő fehér fény áradt szét benned, nyisd ki a szemed és rázd meg a kezeid. Állj meg és lazítsd el a tested, engedd, hogy beinduljon a vérkeringés és szétáradjon benned az energia.

Hatodik lépés

Igyál egy nagy pohár vizet és legyél végig hidratált a nap folyamán.

Nagyon gyors és egyszerű módja ez annak, hogy gyógyító energia áradjon szét a testedben, emellett újra feltöltődsz spirituálisan is.

Érdemes lehet a hatékonyság miatt ezeket a gyakorlatokat akár napi szinten 15 percen át végezni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.