Érdekes világMisztikum

Orbán szerint 2030-ra a járványnál és a válságnál is rosszabb “valami” jön: nyíltan figyelmeztetett

2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban – amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog.

Egyesek szerint ez egy burkolt figyelmeztetés az “Agenda 2030” eljövetelére, mások szerint a jelenlegi világrend bukására készül a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor a Kereskedelmi és Iparkamara egy korábbi, gazdasági évindító beszédében sokak számára burkoltan, de mégis nyíltan figyelmeztetett arra, hogy durva hatalmi és politikai és egyéb jellegű átrendeződések várhatók a világban.

Hirdetés

Mindez 2030-ra fog bekövezkezni, egy egy korszakváltás, egy fordulópont lesz az egész embe ri civilizáéció számára mások szerint is.

Egyre többet lehetett a múltban hallani erről a dátumról, Orbán Viktor még nemrégiben Tusványoson is erről a dátumról beszél.

A legtöbb ember fülét valószínűleg nem is ütötte meg ez a pár mondat, bár biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül hagyta a végére a magyar miniszterelnök sem a célzást.

Sokan beszéltek már az elmúlt években arról a titkos folyamatról, ami az Új Világrend létrehozását előzi meg, számukra biztos, hogy megcsendült az a bizonyos csengő, amikor hallották ezt a pár mondatot.

Orbán Viktor ugyanis nyíltan kimondta (ami még csak a tervekben szerepel, bár előszobája most a szemünk láttára és a mi részvételünkkel rajzolódott ki 2020-2022-ben), miszerint 2030-ra a világ teljesen megváltozik, mégpedig olyan irányba, mely a mostani járványnál is rosszabb lesz és a legnagyobb megpróbáltatásnak teszi ki majd a nemzetállamokat.

Egy olyan Gadzasági Világrend kialakítása van folyamatban, amiben az emberknek nem lesz magántulajdona, mégis boldogok lesznek – legalábbis ez az ígéret.

És akkor szó szerint következzenek Orbán Viktor mondatai:

2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban – amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog.

Arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stressz-teszt alá helyez majd.

Hirdetés

Arra a 2030-as időpontra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat majd ott és akkor bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk felhasználni!

Egyesek mindezekből kihallják azt is, hogy Orbán az úgynevezett Agenda 2030-ra készül.

Az Agenda 2030-al kapcsolatos szóbeszédeknek alig vana lapjuk, konkrét bizonyíték sincs arra, hogy létezne ilyne terv, de egyes társadalmi rétegek között nagyon népszerű és hisznek benne.

“Az Agenda 2030 hazai megvalósítására vonatkozó, valamint az európai uniós szintű végrehajtásra vonatkozó koordinációs feladatokat jelenleg az Innovációs és Technológiai Minisztérium látja el. A Keretrendszerben foglaltak külkapcsolati aspektusaival, azaz a nemzetközi fejlesztési együttműködéssel és a globális szintű végrehajtással összefüggésben feladat– és hatáskörrel a Külgazdasági és Külügyminisztérium rendelkezik”

-olvasható az ensz.kormany.hu oldalán.

Az Agenda 2030 a konteósok körében egy olyan protokoll, melyet globális szinten fognak bevetni az emberiség leuralására.

Egy olyan gazdasági, politikai és minden egyéb értelemben vett hatalomátvételt értenek sokan alatta, ami után máér nem lesz shzabad generáció a Földön, és mindenki rabszolga lesz a saját országában.

Adós, pénzügyi, politikai és egyéb értelemben véve.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.