Érdekes világ

Orbán Viktort politikai hullává akarják tenni az EU-ban: kész a mesterterv?

Olyan terv látott napvilágot, mely Brüsszel-közeli források szerint könnyen a magyar miniszterelnök hatalmába, karrierjébe kerülhet.

Egyértelmű játszma zajlik az EU-ban és az EU-n kívül a tengerentúlról azért, hogy a magyar miniszterelnököt megbuktassák.

Egy olyan külföldről irányított, megfoghatatlan művelet el, amit leginkább a Kadhafival történtekhez lehetne hasonlítani.

Hirdetés

Líbia egykori diktátora ugyanis létre akarta hozni a petrodollárt, ami véget vetett volna a dollár egyeduralmának a világban, de legalábbis a közel-keleti térségben.

Az adósság alapú pénzrendszert mindenhová kiterjeszteni óhajtó hatalmaknak ez azonban nem tetszett, ezért belső forradalmat szítva saját népével buktatták meg Kadhafit.

Egyesek szerint (Fehér Ház közeli források állítják) Joe Bidennek Orbán rossz lóra tett és ezt itthon tudja is a kormányzat, mert Bidennek szúrja a szemét a magyar miniszterelnök sajátos rendszere és hogy nem akar betagolódni Magyarország sem Kelethez, sem a Nyugatot jelentő adósság alapú pénzrendszerbe.

Éppen ezért már a 2022-es választások előtt kiadták a kilövési engedélyt Orbánra és megpróbálhattak beavatkozni a magyar választásokba, lásd Márki Zay Péter és az ellenzék külföldről való több milliárdos támogatása.

Ez tipikusan amerikai módszer, egyes rezsimek megbuktatását kívülről “így intézik” -vélik sokan és ez a kormányzat narratívája is, amiben van némi igazság mag.

Bár választások útján nem sikerült megbuktatni, Joe Biden szoros kapcsolatban van az EU vezetőivel és közös erővel sikerült elérni azt, hogy Magyarországtól visszatartsák végleg az EU-s forrásokat.

Ezzel gazdaságilag nyerhetetlen helyzetbe hozva Orbánt, akiről Biden belső körökben állítólag a sajátjainak azt is mondta, hogy azt gondolja róla hogy ő egy “gengszter”.

Egyértelmű, hogy nincs jó viszony a két vezető között és hogy Biden ígéretet tett arra, hogy “lebontják” az Orbánéhoz hasonló rendszereket.

Nyíltan hadat üzent ilyen értelemben ezeknek a fajta hatalmaknak, miközben fél Amerika egy szűk üzleti kör, sokak szerint a Wall Street-i maffia kezében van évtizedek óta és ahogyan Putyin fogalmazott egyszer:

Hirdetés

Az amerikai elnökök valójában csak bábok.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.