Érdekes világ

Óriási bejelentés: 2-3 év múlva rátalálunk a földönkívüliekre

A legmagasabb szintű bejelentést tették, egyes források szerint nem hivatalosan ennél is jóval többről tudhatnak…

Kormányszintű, az egész világot megrengető bejelentések szivároghatnak ki hamarosan a földönkívüli létformák létezéséről…?

Komoly felfedezések és bejelentések jönnek

Élhető exobolygók egy új osztályát azonosították csillagászok, felfedezésük azt jelentheti, hogy a Föld biológiai folyamataihoz hasonló élet megtalálása a Naprendszeren kívül lehetséges a következő két-három évben

Hirdetés

– közölte az MTI a Cambridge-i Egyetemre hivatkozva.

A The Astrophysical Journal című tudományos folyóiratban közzétett tanulmányukban a kutatók az új típusú exobolygókat hycean bolygóknak, azaz hidrogénben gazdag légkörű, forró, óceán-borította bolygóknak nevezték el, amelyekből szerintük jóval több van és jóval inkább megfigyelhetők, mint a Földhöz hasonló bolygók.

A kutatók által azonosított sok hycean bolygójelölt nagyobb és melegebb légkörű a Földnél, de olyan jellegzetességgel bírnak, amelyek lehetővé teszik nagy óceánok létét, amelyek a mikrobiális élethez szükségesek, hasonlóan ahhoz, amelyeket Földön lévő legszélsőségesebb vízi környezetekben találtak.

Ezeken a bolygókon lehetséges egy sokkal szélesebb lakható övezet, úgynevezett Goldilock-zóna léte, mint a Földhöz hasonló más bolygókon.

Felkészítik a Föld lakosságát a nagy bejelentésre?

Az utóbbi hónapokban és hetekben rendre felmerült egyes körökben, hogy a kormányzat magasa szintű bejelentéseket fog tenni a földönkívüli élet létezésével kapcsolatban.

Ezek alapvető fontosságúak lesznek, és alapjaiban rengetik meg az emberi civilizációt.

Egyúttal a kozmoszban elfoglalt helyünkről alkotott képünket.

Sokak szerint tulajdonképpen az elmúlt évek érdekesebbnél érdekesebb bejelentései és nyilatkozatai már sejtetik, hogy hamarosan eljön a Nagy Felfedés.

Nemrég például a NASA elnöke pedzegette meg, hogy szerinte BIZTOSAN van földönkívüli élet a kozmoszban az emberi fajon kívül.

Hirdetés

A mostani felfedezések és bejelentések pedig azt sugallják, hogy hamarosan be is fogják ezt jelenteni a nagy nyilvánosság előtt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.