Misztikum

Ősi ember előtti építmény az Antarktisz jégpáncélja alatt: az egész emberi történelmet átírhatná…

Az ősi, hatalmas kiterjedésű struktúra falai nemrég kezdtek el kiolvadni a jég alól, ezt pedig műholdas felvételek bizonyítják.

Kizárt, hogy ez természetes képződmény legyen!

Az elmúlt években egyre többször került szóba az Antarktisz, mint egy lehetséges otthona egy ősi szupercivilizációnak.

Hirdetés

Nem véletlenül, ugyanis könnyen lehet, hogy van alapja a legendáknak, melyek akár Atlantisz végső rejtekhelyeként is említik a jeges és lakatlan kontinenst.

Tény, hogy az Antarktisz jege alatt rengeteg tudós és kutató olyan civilizációs nyomokat gyanít, melyek egy eddig ismeretlen embertípushoz, vagy más civilizációhoz tartozhatnak.

A merészebb elképzelések szerint pedig vagy egy ember előtti világ, vagy az ősi idegenek nyomai rejtőzhetnek a felszín alatt.

Az utóbbi évtizedekben a globális felmelegedés hatására a jégsapkák olvadni kezdtek.

Így láthatóvá váltak olyan felszíni struktúrák is, melyek egyértelműen mesterséges eredetűnek tűnnek.

Piramisok, hatalmas dómok, szerpentin utak, ősi több km-es struktúrák váltak láthatóvá.

Mindegyikről egyre több műholdas felvétel került elő, az egyik ilyen legfrissebb pedig egy hatalmas, szövevényes kialakítású ősi építmény maradványa lehet.

Egyesek szerint valamiféle erdő, vagy kastély lehetett egykor.

Ez egyértelműen egy körkörösen kiépített struktúra, látható benne a szabályosság és a szimmetrikus felépítés. Kizárt, hogy a természet alkotta volna, már csak a “válaszfalak” miatt is.

Hirdetés

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy az Antarktisz hamarosan kezdetét kell venniük bizonyos feltárásoknak, ásatásoknak.

Egyre több olyan nyom kerül elő, mely azt sejteti, hogy az ismeretlen civilizáció valóban létezhet: a piramisok, és hozzájuk köthető egyéb mesterséges nyomok azt bizonyítják, hogy az Antarktisz nem is volt annyira lakhatatlan és elveszett, mint ahogyan ma gondoljuk…

Léteznek olyan összeesküvés elméletek is, miszerint egy 34 millió éve a Földön élt humanoid civilizáció otthona volt a jeges kontinens.

Korábban ugyanis állítólag több apró csontvázat is találtak, melyeket eleinte ősmajmoknak hittek.

Azonban miután tanulmányozták őket az antropológusok, arra jutottak, hogy sokkal inkább hasonlítanak a mai emberre, azzal a különbséggel, hogy nagyon parányiak voltak.

A feltárást állítólag elhallgatták,és minden bizonyítékot eltüntettek, csak képek maradtak fenn, mások úgy hiszik, hogy azóta is azt hangoztatják a kutatók, hogy aprócska ősmajmokat találtak, nem pedig valódi humanoidokat.

Valamit azonban az Antarktisz bizonyosan rejt…

Hiszen ma már kutatások igazolják, hogy egykor meleg klímája volt és zöld növénytakaró borította, így civilizációk is létezhettek rajta…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.