Misztikum

Pentagon dolgozó: “Idegen eredetű UFO-kat lőttünk le”, itt a bejelentés?

Döbbenetes információk szivárogtak ki a Pentagonból: a Nagy Felfedés elkezdődött?

Vannak olyan spekulációk, hogy a bejelentők információkat gyűjtöttek a kormányzat örökölt UFO programjairól, de még várni kell, hogy tanúvallomásaik sikeresen feltárják ezeket a programokat, ami az UFO nyilvánosságra hozatalt eredményezheti.

Dr. Colm Kelleher, egy titkos Pentagon UFO-program egykori menedzsere és a “Skinwalkers at the Pentagon” című könyv szerzője olyan állításokat fogalmazott meg a lezuhant UFO-kkal kapcsolatban, amelyek fontos információkkal szolgálhatnak az AARO-nak és másoknak.

Hirdetés

Dr. Kelleher hitelességéhez nem fér kétség. Biokémikus a sejt- és molekuláris biológia terén. Különböző kutatóintézetekben dolgozott, és a National Institute of Discovery Science-ben dolgozik jelenleg, ahol kriminalisztikai technikákat alkalmaz tudományos anomáliák kivizsgálására.

Dr. Kelleher elmondta, hogy egy egyedülálló álláshirdetésre bukkant egy tudományos magazinban, amely az univerzum tudatának és eredetének
tanulmányozása iránt érdeklődő tudósokat keresett.

Elfogadta a pozíciót, és egy 50 fős csapatot vezetett, amely UFO-kat vizsgált az Egyesült
Államokban és Brazíliában.

A szigorúan titkos program, amelyet a Védelmi Hírszerző Ügynökség 22 millió dollárral finanszírozott, 104 technikai jelentést készített az UFO-król.

A program csak akkor vált nyilvánossá, amikor a New York Times 2017-ben egy cikket közölt róla.
Dr. Kelleher kijelentette, hogy nem érdekli őket a földönkívüli élet megtalálása. Ehelyett az UAP-k viselkedésének és technológiájának dokumentálására összpontosítottak fényképek és videók segítségével.

“A technológia, amit ezek az objektumok bemutattak, felülmúlták arzenálunk legjobb F18-as vadászgépeit,”

– mondta Kelleher.

“Mindent felülmúltak, amink volt, így eléggé nyilvánvaló volt, hogy ezek nem amerikai, kínai vagy orosz technológiák. Tehát tudtuk, hogy máshonnan származnak. De ami a kis zöld emberkét vagy az idegeneket illeti, fogalmunk sincs arról, kik és miért vannak ezekkel az objektumokkal az Egyesült Államok légterében.”

A legújabb Weaponized podcast-epizódban Jeremy Corbell és George Knapp társaságában Dr. Kelleher magabiztosan kijelentette, hogy az UFO-k valódiak.

Hirdetés

Bevallotta, hogy ismeretlen eredetű UFO-kat lőttek le, és megpróbálták visszafejteni és kihasználni ezeket a technológiákat, hogy megértsék fizikájukat.

Az interjúban Corbell megkérdezte Dr. Kellehert, hogy az UFO-k valódiak-e, és ő azonnal azt válaszolta: “Igen”.

Így folytatta: “Az UFO-k technológiailag kifinomultak. Olyan teljesítményjellemzőkkel rendelkeznek, amelyek megfigyelhetők és jól dokumentáltak. Bizonyos emberekre nagyon mély hatást gyakorolnak, vagy felületes hatást gyakorolnak másokra.

Tehát a jövőben a kettő kombinálása, az UFO-teljesítmény tanulmányozása a cél, és az a remény, hogy az UFO-teljesítményből elméleti fizika származhat, amely végül mérnöki formává válik.”

Dr. Kelleher azt a lehetőséget is tárgyalja, hogy az UFO-k kölcsönhatásba lépnek az emberekkel. Azt sugallja, hogy nem valószínű, hogy az UFO-k csak a nem emberi életformákra, például az erszényes állatokra vagy a fákra összpontosítanak, és nagyobb valószínűséggel érdeklődnek az emberrel való interakció iránt, aki a bolygó domináns faja.

Ez ahhoz a hipotézishez vezet, hogy az általunk UFO-nak nevezett ismeretlen entitások interakcióinak középpontjában az emberiség áll, mivel úgy gondolják, hogy más intelligens lények működtetik ezeket az objektumokat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!