CímlapsztorikÉrdekes világ

Rejtett idegen erők akarják eladni a magyarok alól a hazát: a Kárpát-medence gazdasági “inváziója” zajlik!

Zajlik a nemzetiség kiirtása, hogy átvehessék a helyünket? a harc a Kárpát-medence kincséért ma is zajlik…

Miközben a bankok a hiteleken keresztül próbálják megkaparintani a magyar lakosság ingatlanjait, a multivállalatok módszeresen teszik tönkre a magyar gazdákat, lehetetlenítik el a magyar vállalkozásokat…

Ma is zajlik a háború a magyarok ellen

Hisszük vagy sem, de nem ért véget a háború. Trianonnal nem végeztük be. Mondhatnánk úgy is, hogy nemzetünk ellenségeinek nem volt elég, az, hogy szétszabdalták Nagy Magyarországot.

Hirdetés

Egy hosszú, egészen mostanáig tartó gazdasági hidegháborúm indult meg, melyet új szintre emeltek a rendszerváltás leple alatt.

Hibrid hadviselés zajlik a magyarság ellen:

Bankokon, hiteleken keresztül próbálnak leuralni minket és elvenni a magyar családoktól az otthonaikat.

Ehhez még az sem volt nekik eléggé erkölcstelen, hogy tisztességtelen hitelszerződéseket írassanak alá több százezer magyar családdal a 2008-as válság előtti hetekben, hónapokban.

Egy igazi, bankárkasztok és multivállalatok által vezetett “bank-honfoglalás” zajlott az elmúlt évtizedekben, gyakorlatilag célként tűzték ki, hogy a magyar népet ki kell lakoltatni a Kárpát-medencéből.

A Kárpát-medencére fáj az idegen erők foga, ezért lehetett Trianon is?

Kevesen tudják, hogy a Kárpát-medence egy igazi természeti kincs. Egy olyan különleges fekvésű hely a világon, melyből tényleg nem sok van.

A termőföld hihetetlenül termékeny, tele van tápanyaggal, viszonylag szélvédett, nincsenek földrengések, és a klíma is kiszámítható és kedvező rengeteg mezőgazdasági termésnek.

Egy igazi földi paradicsomkert, ahogyan régen mondták.

Egy olyan menedékhely, ami egy teljes ország mezőgazdaságát képes lenne felvirágoztatni.

Hirdetés

Talán éppen azért történt Trianon is, hogy ezt a földi paradicsomkertet elvehessék tőlünk?

Mi van, ha a nyugat “kutyái” ezzel már régebben tisztában voltak, és látva az egyre virágzó, fejlődő Nagy Magyarországot egyszerűen eldöntötték, hogy márpedig nem hagyják, hogy Európa legősibb népe újra elfoglalja vezető pozícióját a világban – ami minket meg is illetett.

1917: Trianon-csalás a nemzet ellen, az első hadművelet Magyarország ellen

A Trianoni nemzetdarabolást már 1917-ben eldöntötték, méghozzá egy szűk körben, ahol egybegyűltek a nemezezünk ellenségei, és megpróbáltak egy titkos paktumot kötni egymással.

Ha közös az ellenség, akkor bármilyen aszalnál képes ördögi szövetség köttetni.

Mivel mi közös ellenség voltunk számos európai erőnek, mert Európa legősibb népeként a legdinamikusabban fejődtünk, mindenki tartott a jövőtől.

Tartott a magyarság felemelkedésétől, hiszen azt is tudták, hogy jóval régebb óta lehetünk a Kárpát-medencében, mint más népek egész Európában.

Aztán szabadkőműves támogatással végre is hajtották azt a bizonyos nemzetcsonkolást.

Ez volt az első lépcső… a második pedig a rendszerváltást követően történt… mindezekre pedig azért volt szükség, mert a tényeken nem tudtak a nyugat hiénái változtatni.

Azokon a tényeket, miszerint hazánk a Kárpát-medence “segítségével” és természeti erőforrásainak kihasználásával akár 100 millió ember számára meg tudta volna teremteni az élelmet.

Ezt a magyar gazdaság a fénykorában tényleg képes lett volna kitermelni, az édesvíz készletünk pedig 200 millió embernek lett volna elegendő.

A magyarság kilakoltatás a Kárpát-medencéből

Irigykedve kezdte a nyugat és a Habsburgok nézni azt, hogy milyen csodát rejt a Kárpát-medence.

Ma gazdasági Trianon zajlik ellenünk, a megkezdett nemzetcsonkolást folytatják, de már más módszerekkel, hogy ne legyen belőle nemzetközi felháborodás.

Ma már hibrid hadviselés zajlik ellenünk.

A csatát pedig nem töltényekkel és ágyúgolyóval, vagy nemzetet csonkoló diktátumokkal, hanem banki hitelekkel és pénzügyi adósságspirállal vívják ellenünk.

Napjainkban banki hitelek segítségével, eldevizásított, adósságspirálba csalt embereken keresztül kaparintják meg a  külföldi nagytőkések által támogatott bankok a magyar emberek otthonait.

Ezzel pedig a hazát szép lassan úgy játsszák külföldi kézre, hogy észre sem vesszük, hogy egyre több az idegen tulajdon hazánkban…

Ezzel szemben pedig még a mindenkori kormányok sem vették fel a kesztyűt.

Nekik is jutott a koncból, kifizetődő volt a nemzetárulás.

A magyar politikai elit ugyanis mindig is meg volt véve kilóra, csak kirakat bábok voltak, és azok is lesznek, míg el nem fogy alólunk a haza…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!