CímlapsztorikÉrdekes világ

Rockefeller-terv a magyarok ellen: nyugati bankárkaszt rabolta ki az országot

Napvilágot láttak azok a dokumentumok és információk, melyek alátámaszthatják az elmúlt 30 év legnagyobb pénzügyi és banki csalássorozatát.

A szálak egészen Amerikáig vezetnek, az egyik legnagyobb bankárdinasztiához….

Rögtön az elején érdemes tisztázni: NEM véletlen az, hogy Magyarországot az elmúlt 30 évben teljes mértékben kisemmizték és próbálták ellehetetleníteni.

Hirdetés

Több száz milliárd dollárnyi vagyon vándorolt külföldi kezekre, főleg javarészt az USA-ba a különféle banki intézményeken keresztül.

Arról nem beszélve, hogy az EU-ban is nettó befizetők vagyunk, mert látszólag rengeteg támogatás érkezett hozzánk, sokkal nagyobb arányban vonták ki az európai és nemzetközi multik a profitot hazánkból, minthogy mi bármikor is jól jártunk volna azzal, hogy megnyitottuk piacainkat a világnak.

A rendszerváltás előtt már megindult a mesterterv ellenünk, a szálak pedig egészen a Rockefeller bankárdinasztiáig nyúlnak.

John D. Rockefeller, amikor 58 éves korában visszavonult az aktív üzleti élettől, az ország leggazdagabb embere volt. Amikor meghalt, a világ leggazdagabb embere volt.

Ez sokat elárul arról a dinasztiáról, ami Amerika és a világ nemzeteinek feje felett alakult ki, mintegy párhuzamos, mindent leuraló társadalomként.

A Rockefeller család az elmúlt évtizedek során jelentős befolyásra tett szert, és bár néhány éve meghalt a leghíresebb “utód”, David Rockefeller, a család és a dinasztia azért nem maradt utód nélkül.

A David Rockefeller félék irányították mindig is a banki folyamatokat a világon, és a pénz áramlását, mióta hatalmat gyakoroltak felette.

Ahonnan csak tudtak, nemzeti tőkét vontak ki, így Magyarországgal is megtették ezt az aljas műveletet.

A Wall Streetről adták ki a parancsot azután, miután látták, hogy a szovjet egykori monolit rendszer végleg meg fog bomlani, és Magyarország elindul a rendszerváltás útján.

Hirdetés

A Rockefellerek hatalmas pénzcsomagokat küldtek Európába, különösen azokat a nemezteket segítették, melyek épp ezen szovjet karhatalom és azok elnyomása alól szabadult, megízlelve a szabadság és a demokrácia világát.

Ezek az országok, különösen hazánk nem rendelkezett megfelelő pénzügyi ismeretekkel és kultúrával, és ezt használták fel ellenünk.

Titkos csatornákon zajlott az a bizonyos tőkeinjekció, miközben a bankokat felduzzasztották, és észrevétlenül a fejünkre nőttek.

A többit pedig már ismerjük…

A bankok évtizedek alatt rengeteg pénzt raboltak el a magyaroktól.

A hiteleik tisztességtelenek – minimum kérdőjelesek erkölcsileg – voltak sok esetben, sőt, a devizahitelek esetében törvénysértőek is.

Ez azonban senkit sem érdekelt, itthon ugyanis mindenki “összejátszott” a bankokkal, mivel azok jó ajánlattal kecsegtettek a velük szemben fellépőknek, így voltaképp minden politikai erőt és kormányt kilóra megvettek.

A bankok általi vérszívása a társadalomnak pedig napjainkban is zajlik…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.