Érdekes világ

Senki sem tudja, honnan van G.w.M. pénze: egy igazi adócsaló lehet Kulcsár Edina párja?

Döbbenetes dolgok merültek most fel.

Egy bűnügyi magazin szerint nincs látható nyoma annak, hogy miből származik G.w.M mesébe illő vagyona, akinek a sokat emlegetett kiadócége nem is létezik, és egyéni vállalkozását is rövid idő alatt megszüntette

-számolt be róla az Index is.

Hirdetés

G.w.M, azaz Varga Márk László 26 éve,s mégis olyan életet él mint a bankárok, vagy szupergazdagok.

Már ha lehet hinni annak, amit kifelé sugároz gazdaságáról, mert az egy örök szabály, hogy amikor valkai en ynire “kifelé vereti”, hogy más lássa, miből mennyije van, akkor azt általában érdemes legalább kettővel elosztani.

A Privát Kopó magazin most igencska érdekes információkat szellőztetett meg.

Avagy soha ne kérdezd, honnan van az első millió, igaz G.w.M…?

Nemrég egy több tízmilliós Porsche Panamera luxussportautót is vásárolt magának, és saját elmondása szerint volt olyan, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”

– írja a Privát Kopó bűnügyi magazin.

A lap megpróbált utánajárni annak, hogy honnan ered a rapper mesés vagyona. Mint írják, a hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga Márk László 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, és vállalkozásának székhelyéül egy IX. kerületi tömbház egyik lakása szolgált.

A cégkivonat szerint azonban a vállalkozás mindössze egy év és kilenc hónap múlva, 2019 novemberében megszűnt.

Majd hét hónappal később, 2020. június elején jelentette be, hogy megalapította a G.w.M Music Production névre keresztelt kiadócéget.

Hirdetés

A bűnügyi magazin azonban kiemeli, hogy a hatályos cégnyilvántartás szerint nem létezik ilyen nevű cég, és nem is volt soha, valamint a rapper nem is rendelkezik tulajdonrésszel egyetlen gazdasági társaságban sem.

A beszámoló végén azt írják, nem sikerült kideríteniük, hogy G.w.M saját állítása szerint havi tizenkét milliós fizetését legálisan keresi-e meg, és hogy az miből származik.

Azt sem tudják, hogy az összegeket leszámlázzák-e, valamint az sem világos, hogy a pénzek hogyan jutnak el a rapperhez, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Ki mit gondol?

Lehet találgatni, hogy vajon igazak-e a vádak és hogy milyen simlisedésekkel jutott el idáig…

Mindenesetre Edina alaposan át lett b–szva, a kamu aranyrudakkal meg a luxus illúziójával, ami folyamatosan “kifelé vibrál” az úriemberből

-vélik sokan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.