CímlapsztorikÉrdekes világ

Sorskarma: ez határozza meg minden ember végzetét és az élettörténetét?

Mindenki élete lőre meg van írva?

A sorskarma nemzetekre is igaz, vagy akár magára az egész emberiségre, vagy minden civilizációra amelyik valaha élt vagy élni fog, a Föld nevű bolygón.

Nem más, mint egy forgatókönyv, egy szerep amely mentén kell éljük életünket.

Hirdetés

Az élet és a halál váltakozása olyan mint a nappal és az éjszaka váltakozása.

Éjjel egy kicsit mindig meghalunk, hogy aztán reggel újra kezdjünk egy másik napot.

Azonban az előző napok eseményei meghatározzák az aznapi életünket. Az aznapi életünk meghatározza a következő napok eseményeit. Ettől nem félni kell, hanem megérteni.

Nem utálni, hanem alázattal tekinteni az életre.

Egy galaktikus ciklus alatt (kb. 26.000 év, amíg a Naprendszer egy teljes kört tesz a Galaxison belüli pályáján) többször élünk, tapasztalunk és alakítjuk karmánkat.

Aki már mindent lerendezett, kiegyenlített, az már nem jön vissza többé.

Egészen sokan vannak azok, akik már karmán felüliek, azaz nem jönnek vissza, illetve sok embernek még 1-2 élete van hátra, ami arra utal, hogy igazak azok a tanok, melyek szerint kb. 350 év van még hátra a galaktikus évből.

A megélt szerepei minden embernek mások és mások, de mindenki volt már gazdag és szegény, boldog és boldogtalan, a szerepek mindig olyanok, mint Az Ember Tragédiájában, az élet mindig kisarkítja azokat.

Mindettől függetlenül, mindenki karmájának van egy fő vezérvonala, azaz főleg sámán-pap volt, főleg csillagász-kutató, főleg feltaláló-fizikus, főleg segítő-barát, stb.

Hirdetés

A sorskarma nemzetekre is igaz, vagy akár magára az egész emberiségre, vagy minden civilizációra amelyik valaha élt vagy élni fog, a Föld nevű bolygón.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!