CímlapsztorikÉrdekes világ

Steven Greer: a világot valójában már egy földönkívüli árnyékkormány működteti

“A beszámolóm olyan információkat tartalmaz, amelyeket a hivatalban levő amerikai elnökök, szenátorok, kongresszusi tagok, állami vezetők, és az egyesített vezérkar elől is eltitkoltak… hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Tudom, mivel sok esetben jómagam tartottam nekik beszámolókat.”

-állítja.

Hirdetés

Az alábbiakban Steven Greer állításait hallhatjuk, melyek megjelenésük után hatalmas port kavartak és újra fellángolt a vita a földönkívüliek létéről és ténykedéséről itt a Földön:

Az elmúlt három évtized során megtudtam, hogy két amerikai kormány létezik… a „mi, a nép” kormánya, amelyet a választott tisztségviselőink képviselnek, valamint egy, a középvezetésben részt vevő funkcionáriusokból álló árnyékkormány, akik gyökerei visszakövethetők egy, az 1940-es években, Truman elnök hivatali ideje során indított titkos műveleteket (black ops) végrehajtó szervezetig…

Az akkoriban MAJESTIC-12 néven ismert csoport feladata volt az igazság elrejtése a nyilvánosság elől a világ történelmének legbámulatosabb felfedezését – az UFOkat és a földönkívüli élet létezését illetően.

De nem csak az UFOkkal és földönkívüliekkel kapcsolatos igazságot őrzi ez a titkos kormány, hanem a csillagközi technológiákat is, amelyeket a több mint húsz lezuhant FKJ-ből (földönkívüli jármű, extraterrestrial vehicle, ETV), ismertebb nevükön UFOból sikerült visszafejteni – az első kettő ezek közül 1947 júliusában hajtott végre kényszerleszállást a Légierő roswelli bázisa közelében, Új-Mexikóban.

Vonzotta őket a roswelli bázis, ahogy más hasonlók is, az atomfegyverek növekvő jelenléte miatt…

Nehezen tudjuk komolyan venni a gondolatot, hogy az UFOk és a földönkívüliek valóban léteznek.

A logika felől elfogadható, hogy az univerzum, amely jócskán meghaladja a felfogóképességünket, természetesen számtalan egyéb fajnak is otthont tud adni – a NASA becslése szerint csak a Tejút-galaxisban 100-400 milliárd csillagrendszer található.

Érzelmileg sokkal nehezebb elfogadni. Egész életünkben arra kondicionáltak minket, hogy azt higgyük, az UFOk nem léteznek, és mindenki őrült, aki hisz a földönkívüliekben.

Bizonyos értelemben az UFO saját maga legjobb álcája, mert ha valaki hisz bennük, vagy – urambocsá – lát is valamit, és ezt meg akarja tárgyalni saját köreiben, az nem számíthat másra, csak gúnyra.

Hirdetés

És mégis, bizonyára sokan láttunk már ilyen hajókat… és szeretnénk nem magunkban tartani.

A könyvben titkos akták, dokumentumok, és eddig soha le nem közölt, köztem és UFO- és földönkívüli-élmények sokaságával rendelkező, fontos szemtanúk közt zajló interjúk leiratából készült beszélgetések vannak összegyűjtve.

Ami lenyűgöző: amit ebben a könyvben olvas, az a rendelkezésünkre álló vallomások kevesebb, mint 1%-át teszi ki, amelyeket 800-nál is több kormányzati, katonai és vállalati szemtanú és szivárogtató tett az interjúim során.

Ezek közül több, mint 100-ról van filmfelvétel, akiknek köszönhetően több száz órányi vallomás, és több ezer oldalnyi leirat áll rendelkezésre…

Mikor Nikola Tesla rájött, hogyan használja fel a zérópontos energiamezőt – ami olyan felfedezés volt, amely idejétmúlttá tehette volna az erőműveket – a J. P. Morgannek nem tetszett az ingyenes energia elképzelése, mivel nem sokkal ezelőtt fektettek be nagy mértékben az elektromos kábelekhez szükséges szénszálba.

Az iparos tehát összehívta a cimboráit Washington D.C.-ben, hogy megállítsa Teslát, és elkoboztatta velük a kutatásait.

Azóta egyetlen szabadalmat sem adtak ki olyan találmányokra, energiarendszerekre, amelyek a status quo felrúgásával fenyegetnek (és valóban, valaki megölte az elektromos autót)…

A jövő itt van… ha elkezdjük követelni, Ahogy Ben Rich, a Lockheed Skunkworks egykori vezérigazgatója mondta:

„Már képesek vagyunk hazaküldeni ET-t.”

A zérópontos energia és az anti-gravitációs meghajtórendszerek már léteznek. A könyv segít megtudni, hol vannak, és hogyan szerezhetjük meg őket.

„A földönkívüliek azt akarják, hogy sikerrel járjunk – ahogy azt a bizonyítékok is igazolják, szövetségesként, nem ellenségként vannak jelen.

Határozottan egyértelművé tették azonban, hogy a belépőjegy az emberi civilizáció számára, hogy bolygóközi civilizáció legyen, mindenekelőtt az, hogy civilizáltak legyenek, éljenek együtt egymással békésen, mondjanak le a tömegpusztító fegyverekről, és a világűrbe fegyverrendszerek nélkül, az egyetemes béke tudatával lépjenek ki…”

„Ha egy egész falu kell egy gyerek oktatásához, akkor egy mozgalom kell a világ megváltoztatásához.

Az első fontos lépés betekinteni a függöny mögé, hogy a valóságot annak láthassuk, ami valójában”.
(Steven M. Greer, M.D.)

Bármely csillagközi, földönkívüli civilizáció rendelkezhet olyan technológiával, amellyel összehasonlítva a hidrogénbomba úgy fest, mint egy egyszerű íj.

Ha az idegeneknek egyértelműen ellenséges szándékaik volnának, ezt mostanra már tudnánk…

Erről szól Steven Greer közlése, mely mint írtuk, igen nagy port kavart.

A szkeptikusok szerint Steven Greer a “meséjét” semmivel sem tudja alátámasztani és “bemondásra” el kellene neki hinni mindent, amit állít.

Steven Greer személye szerintük ugyanis nem hiteles, mivel nem volt szerepe kormányzati körök közelében, legalábbis ennek hivatalos nyoma nincs.

Steven Greer közismerten ufológus, így sokan “részre hajlással” vádolják, mások szerint meggyőződéses.

A Földönkívüli Intelligencia Tanulmányozó Központot és a Feltárási Projektet, amely az állítólagos titkos UFO-információk nyilvánosságra hozatalára törekszik.

Steven Greer hívei azonban hisznek neki és úgy gondolják, hogy Steven Greer állításai valósak lehetnek a kormányzat idegenekkel kapcsolatos titkolózásáról.

Ti mit gondotok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!