Címlapsztorik

„Ez az ördögfajzat Bogi szépségéből akart meggazdagodni” Félholtra verték a karcagi lányt

Négyszeres állkapocstörés, kivert fogak, intenzíven tartják éberkómában Bogit.

Megrázó részletekre derült fény a támadásról.

Az egész országot sokkolta az a majdnem tragédiába torkolló bántalmazás,a mit Boginak kellett elszenvednie, akit egy egész estén át vert egy ismeretlen, 26 éves férfi.

Hirdetés

A 17 éves lányt ugyanis prostitúcióra akarta kényszeríteni a férfi és ki akarta vinni Németországba “futtatni”, azonban a lány erre nemet mondott.

Ekkor azonban elszabadultak az indulatok.

A támadó még a véres kezét törölgette, amikor megjelentek a rendőrök és mint kiderült, egész éjszaka bántalmazta Bogit, nem maradt ép felület a lány testén.

Jelenleg is intenzív osztályon tartják éberkómában.

Boginak négy helyen tört el az állkapcsa, bántalmazója kiverte a fogait is, hónapokig nem tud majd rágni sem, szívószállal kell majd ennie.

Testén egy ép felület sem maradt, a majd egy óráig tartó verés során a feje is beszakadt, lábai, keze, valamint a háta is megsérült.

Az éber kómában is rémálmai vannak, ha csak megsimogatják, sikoltozni kezd, védekezik a kezével.

A lelki sebeinek gyógyításához pszichiátriai segítségre lesz szüksége, pedig csak az volt a bűne, hogy nem akart prostituáltnak állni.

“Jól élünk, Boglárka megkapott mindent, okos lány, gyönyörű, s most ez az állat szétverte azt a csodaszép babaarcát! Szörnyű volt látni a lányom, mindene összetört, a fájdalmai miatt altatásban tartják. A teste talán rendbe hozható, ám olyan rémálmai vannak, annyira fél, hogy az orvosok is azt mondták, inkább ne látogassam, ne simogassam, az érintésre, a hangokra is összerándul, sír, retteg, pánikrohamai vannak.

Hirdetés

Nem tudom, mit tehetett vele ez a szörnyeteg, mennyi ideig verte, alázta, hogyan jött neki az ötlet, hogy az én szépséges babámból prostituáltat csinál külföldön.

Mi nem vagyunk ilyenek, a lányomnak sosem jutott még viccből sem eszébe ilyesmi.

Ez az ördögfajzat Bogi szépségéből akart meggazdagodni, s mikor az én kis hősöm nemet mondott neki, cudarul elbánt vele.

Erre nincs mentség, remélem, egész életére rácsok mögött marad. Hálát adok az Úrnak, hogy a lányom él, nem rajta múlott, ez az állat a lelket is kiverje belőle, amikor Bogi nemet mondott neki”

-nyilatkozta Bogi édesanyja a Blikknek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!