CímlapsztorikMisztikum

Szabadkőművesek alapították Amerikát? Rejtélyek és nyomok a múltból…

A szabadkőművesek eddigi ismeretlen történelme radikálisan új képet fest a nemzet alapítóatyáiról…

Az Egyesült Államok irányítása feltehetően egy titkos társaság kezében összpontosul.

Ez egy látszólag teljesen ártalmatlan gazdasági és politikai, nem utolsó sorban anyagi befolyással rendelkező zömörülés, melynek tagjai az egész kontinensen jelen vannak napjainkban is.

Hirdetés

A becslések szerint közel 2 millióan lehetnek, és komoly ráhatásuk van mind a törvénykezésre, mind a politikai és gazdasági folyamatokra, vagy akár a kultúrára.

Ha lehet hinni a szabadkőművesekkel kapcsolatos különféle elméleteknek, akkor Washington lehet a kulcsa az egésznek.

A szabadkőművesség amerikai kezdete ugyanis egészen az államalapításig nyúlik vissza. állítólag ugyanis az alapítóatyák között szabadkőművesek is voltak.

Ezt pedig mára több érdekes és ami még fontosabb, hiteles dokumentum támasztja alá…

A szabadkőművesek szimbólumai nem véletlenül vannak szétszórva az egész USA-ban, lásd szabadkőműves vonalzó és körző, vagy a mindent látó szem…

Ez utóbbi az amerikai egydollároson is rajta van, számos más szabadkőműves utalással, de erről már korábban a titok terminál külön cikkben is írt.

Amerika irányításának titkos átvétele zajlott le az államalapítást követően. Szép csöndben foglalták el “székeiket”, a hatalmat jelentő “páholyokat” a titkos rend tagjai, hogy egy egész nemzetet és annak működését befolyásolni tudják.

A cél a világhatalom kibontakoztatása volt. Ehhez azonban az amerikai gazdaságit és politikát kellett leuralni.

Éppen ez zajlott az elmúlt évszázadokban, egészen napjainkig.

Hirdetés

George Washington, Benjamin Franklin mind szabadkőművesek voltak. Ők az első angliai szabadkőműves páholy Amerikába telepített ágának első itteni generációjának voltak a hírvivői.

A szabadkőművesek egy egész világot behálózó szervezetet akartak és akarnak ma is létrehozni, ehhez azonban az elmúlt korszak jelentősebb potenciállal rendelkező földrészeit kellett elfoglalniuk, mint Amerika vagy Európa…

A lenti dokumentumfilm rengeteg mindenre kitér a szabadkőművesekkel kapcsolatban.

Ez a titkos szerveződés a globális szintre törés állapotában van: Európában a politikai elitet uralják, Amerikában már évtizedek óta ott vannak a felső szinteken.

Egyes információk szerint az angol legfelsőbb emberek között is szabadkőművesek állnak.

Arról nincs sok információ, hogy a Közel és Távol-Kelettel mi a helyzet, de a jelek szerint a nyugtai világot teljesen bevették a  szabadkőművesek.

A világ felkészítése tehát már zajlik egy egységes és összevont, nyílt uralomra. Ez egy világkormány keretében fog majd megszületni. Ez pedig a rend egy következő célja lesz…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!