CímlapsztorikÉrdekes világ

Szemtakarót vett fel maszkként, hülyét csinált magából az ATV-ben a szakember – videó!

És még csodálkozunk, hogy az emberek között ilyen sok az oltásellenes, ha “ilyen hazai szakemberei” vannak egy országnak! Nem csak a képernyőn keresztül nem tűnt arcmaszknak a folyamatosan lecsúszó darab, egy ott tartózkodó szemtanú is meg volt győződve róla, hogy az tutira nem maszk volt.

Az ATV-n nyilatkozó immunológuson teljesen kiakadt a magyar internet…

JOGOSAN!

Hirdetés

Ezt mégis, hogy képzelték?!

Már az interjú kezdetén sem volt rajta rendeltetésszerűen, és bár kétszer is megigazította, az orrát sosem takarta el a maszkként használt szemtakaró.

Nékám Kristóf immunológus, allergológus, belgyógyász az ATV Start című műsorának vendége volt hétfőn, ahol olyan aktuális és fontos témákról beszélt, mint a kínai vakcinák hatékonysága, az oltás által nyújtott védettség vagy az allergiások helyzete a koronavírus-járvány idején.

Bár a szakember által elmondottakat érdemes volt meghallgatni, de közben nem lehetett nem arra figyelni, hogy a vékony, leginkább a sokak által az alváshoz használt szemtakaróra hasonlító maszkja egyszer sem volt rendeltetésszerűen rajta.

Már eleve úgy szólalt meg először, hogy az orra kilógott, majd a maszk egyre jobban lecsúszott, miközben beszélt, egészen az álláig leért, amikor már sem a száját, sem az orrát nem takarta.

Az orvos ugyan kétszer is megigazította a szemtakarót, vagyis a maszkot, de sosem helyezte úgy, hogy az rendesen álljon rajta.

Ez azért furcsa, mert már egy kisboltban is rászólhatnak az emberre, ha nem rendeltetésszerűen használja a maszkot és kilóg belőle az orra.

Egy neves egészségügyi szakembertől, orvostól pedig pláne érdekes ilyet látni, főleg miközben a koronavírus veszélyeiről beszél.

Az megint más kérdés, hogy a 444.hu szerint nem csak a képernyőn keresztül nem tűnt arcmaszknak a folyamatosan lecsúszó darab, egy ott tartozkodó szemtanú is meg volt győződve róla, hogy az tutira nem maszk volt.

Hirdetés

Első ránézésre egyébként egyértelműnek tűnik, hogy Nékám egy szemtakarót vett fel az interjúhoz, rejtély, miért.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.