CímlapsztorikÉrdekes világ

“Színház az egész világ?” Nem létező emberekkel van tele a világelit és a média?

Ébredj fel! Mert ha nyilvánosságra hozzák a dolgokat sokkot fogsz kapni!

Egy megdöbbentő és egyben szürreálisnak ható teória szerint a világ hírességeinek, befolyásos embereinek egy rése már rég halott…?

A teljes világelit, vagy legalábbis egy része tényleg bábokból áll?

Hirdetés

Egyre több olyan elmélet és szóbeszéd kering a neten egy összeesküvés elmélettel kapcsolatban, ami alaposan fel fogja borzolni a kedélyeket.

Figyelmeztetünk: sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk!

Mindenesetre ha van igazság benne, akkor alaposan el fog gondolkodtatni sokunkat a világunk természetéről, és arról, hogy mi a valóság…

Egy kontenó szerint a világhatalmi elit a színfalak mögül irányítja a világot – ezt sokan rég tudják.

A deep state, azaz mély állam pedig már “embereket tud létrehozni”, és korábban élt, de már meghalt vezetőket, politikusokat és sztárokat tud valódi bábokkal helyettesíteni.

A teória hívei azt vallják, hogy a szupergazdag réteg már rég kifejlesztette azokat a technológiákat, melyek segítségével örökké élhetnek.

Képesek a tudatukat “átmenteni” adathordozókra, majd kibernetikus bábokba táplálni. Így időnként “testet cserélnek”.

Tulajdonképpen számos “halott híresség” szórakoztatja a világot, és erről az emberek nem is tudnak – ez az egyik legmerészebb állítása a teóriának.

Ezek valóban csak kihelyezett bábok. A feladat ezekkel a bábokkal a társadalom befolyásolása a médián keresztül, ezeknek a báboknak a segítségével.

Hirdetés

Egyúttal a technológia tesztelése és folyamaos töükéletesítése.

“Színház az egész világ?” – korábban a NASA-val és a Pentagonnal kapcsolatban is elterjedtek hasonló elméletek.

A Kék Sugár hadműveletről tartották úgy, hogy egy holografikus valóságot építenek, majd vetítenek ki az égre, “eljátszva” egy idegen inváziót, vagy Jézus második eljövetelét.

Ezáltal egyesítve egy New Age vallásban az emberiséget, egy Új Világrendbe tereléssel.

A konteó még a chemtrailek között is kapcsolatot vetett fel: szerintük ugyanis a légkör be vegyszerezése azt szolgálta, hogy az egyfajta vászonként funkcionáljon a későbbi mesterséges “délibábok” létrehozására.

Ha valóban már rég meghalt emberek tűpontos másolatai járnak közöttünk, az egy teljesen új világ előkészítésének végső fázisa – jelentik ki.

A konteó hívei szerint az Új Világrend bevezetése zajlik, és konkrétan már robotikus klónok, hadseregek állnak készen arra, hogy “megvívják ezt a csatát az elit számára”, ha összescapásokra, ellenállásra kerülne sor.

A felvételek és képek, amik ezzel kapcsolatban a neten keringenek feltehetően NEM valósak.

Sokkal inkább forgatási képek, színfaléak mögötti videók és fotók bábokról, melyeket az adott hírességek “másolatára” készítettek.

Ugyanakkor az efféle technológiák mindig felvetik a lehetőségét annak, hogy egy napon a sci-fi már nem sci-fi lesz többé, nem fantasztikum, hanem a valóság.

És végső soron bár ma még nehezen tudjuk elképzelni, 5-10 év múlva mi lesz a garancia arra, hogy nem járnak kibernetikus “másolatok” közöttünk, szinte észrevétlenül…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.