CímlapsztorikMisztikum

Tényleg nefilim óriás támadta meg az amerikai katonákat Afganisztánban?

Döbbenetes információk bukkantak fel különféle forrásokból, melyek azt állítják, hogy amerikai katonák élő nefilim óriásokra bukkantak egy barlangban.

Igazak lehetnek az óriásokról szóló legendák, vagy mindez csak mítosz?

Egy titokzatos eset Afganisztánban?

Több külföldi fórumon és legendákkal, paranormális dolgokkal foglalkozó oldalon is feltűnt az a hír, amit aztán a Hihetetlen Magazin is lehozott, miszerint óriások élhetnek Afganisztánban, annak elhagyatott, több ezer éve érintetlen barlangjaiban.

Hirdetés

Mit ismert, a 2001 szeptember 11-i merényletsorozatot követően az USA hatalmas erőkkel vonult be Afganisztánba, a katonai erői pedig egészen 2021-ig jelen voltak.

A megszállás első néhány évében komoly harcokat folytattak az országban megbújó ISIS-alakulatokkal, illetve a tálibokkal.

Aligha gondolná bárki, hogy a világ e kopár, évszázadok óta magára hagyott szeglete olyan titkokat rejt, amikre ha egyszer egyértelmű módon fény derül, az átírhatja az egész emberiség történelmét…

Legalábbis egyes, fentebb említett források szerint, amik azt taglalják, hogy az USA hadserege az egyik elhagyatottnak tűnő barlangban amikor a tálibokat keresték, valami sokkal ijesztőbbre bukkantak.

Kandahár óriása és az amerikai katonák találkozása

A történet az alábbiak szerint szól:

“Néhány évvel ezelőtt a Coast to Coast című lapnak adott interjújában Steven Quayle egy óriásról beszélt, amelyet az amerikai hadsereg lőtt le Kandahárban Afganisztánban.

Állítólag a katonák észrevettek valamit egy barlangban, és a barlang vizsgálata során egy hatalmas, 12-15 láb magas, vörös hajú, 6 ujjú, 6 lábujjjal és dupla fogsorral rendelkező óriásra bukkantak.

Az következett, hogy abban a pillanatban, amikor az óriás megtámadta a csapatot, a katonák puskatüzet nyitottak.

A szörnyű esemény szemtanúja szerint egy katonát megölt az óriás, és körülbelül 30 másodpercbe telt a lény megölése.

Hirdetés

A holttestet láthatóan egy szállító raklapra rakták, és további vizsgálat céljából egy ismeretlen helyre szállították az Egyesült Államokban.”

Korábban egyébként Afganisztán barlangjaival kapcsolatban több furcsa teória és történet is bejárta a világot, az egyik ilyen szerint egy 5000 éves még működő földönkívüli űrhajót is találtak ott.

Ez utóbbi sztori hitelességét később semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá.

Mi igaz a sztoriból? Léteznek órások Afganisztán barlangjaiban?

Az óriásról, az ország barlangjaiban élő rejtélyes civilizációról szóló történetek a mai napig heves vitákat váltanak ki a szkeptikusok és a “hívők” körében.

Míg egyesek szerint igaz a történet, azt ők is elismerik, hogy nem tudják semmivel bizonyítani.

Illetve azzal érvelnek, hogy az USA kormánya az egészet eltusolta, nehogy kitudódjon.

A hoaxokkal, kamu állításokkal foglalkozó, azok valóságalapját vizsgáló egyik legnagyobb oldal, a Snopes is arra a következtetésre jutott, hogy az egész nem több puszta szóbeszédnél.

Mégis éltek óriások a Földön a múltban

Mindezek ellenére rengetegen hisznek az óriásokról szóló legendákban, melyek a régészek egy kisebb csoportja szerint nem is annyira elképzelhetetlen.

Legalábbis az, hogy az emberiség és a Föld múltja valóban tartogat meglepetéseket az óriásokkal kapcsolatban.

Számtalan történet létezik a szörnyekről a mitológiából, a mesékből és a helyi folklórból a föld szinte minden kultúrájából.

Ás akkor még ott vannak a mesék, mondák, mitológiák melyeket több civilizáció is lejegyzett és ezekben gyakran szerepelnek óriások.

A tudósok szerint sem kizárt hogy léteztek óriások, sőt, bizonyos értelemben tudományosan bizonyították is.

Több olyan 2-3 méteres emberi maradványt találtak, melyek ténylegesen valósak.

Az már más kérdés, hogy mi okozhatta hogy ekkorára nőjenek.

A tudósok szerint az óriásokról szóló mítoszok alapját a gigantizmusban szenvedő, valóban akár 3, 3 és fél méter magasra növő embercsoportok adták.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!