Tudomány

Titkos ENSZ jelentés: 5 éven belül jön a globális katasztrófa?

Megtörik a vízegyensúly, több métert emelkedik a tengerszint, hatalmas metánrobbanások szennyezik be a légkört.

A mostani hőhullámok már Disneyland lesznek ahhoz képest, ami jön…?

Az ENSZ az elmúlt években már több jelentést is készített, mely a klíma várható teljes felborulásáról számolt be, azt vetítette előre.

Hirdetés

Azonban soha nem volt még ennyire vészjósló jelentés, mely egyelőre nem hivatalos, viszont a nyilatkozatokból és a kutatási anyagokból ezt bizony ki lehet olvasni.

Egyelőre csak bizonyos szervezetek berkein belül lehet hallani róla – ezért érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Azonban amíg meg nem erősítik, vagy cáfolják a hírt, felvázoljuk amit tudni lehet.

A jelentés állítólag annyira rossz képet és jövőt fest fel, hogy még mindig gondolkodnak azon, hogyan is hozzák nyilvánosságra.

Soft landing, azaz “puha érkezést” akarnak neki, anélkül hogy kirobbantaná a tömegpánikot, de mégis fel akarják egyúttal rázni vele az apatikussá váló társadalmat, ami mintha az utóbbi időben némileg komolyabban venné a klímaváltozás kérdését.

Nemrégiben Spanyolországban hatalmas erdőtüzek tomboltak.

Franciaországban 46 Celsius fokot mértek, ami történelmi rekord volt.

Alaszkában 32 fokos volt a levegő, Olaszországban pedig NARANCS nagyság jégeső zúdult rá az emberekre, és vert szét autót, házat, mindent, amit ért…

Ezek már a klímakatasztrófa egyértelmű jelei.

Hirdetés

Az ENSZ titkos jelentése kitért arra hogyan áll be a végleges klímakatasztrófa alig 5 éven belül.

A Golf-áramlat egyszerűen leáll, vagy jelentősen lassulni fog, mivel 5 éven belül a sarki jég több mint 90%-a elolvadhat.

Az Antarktisz nagy felületei válnak szabaddá, akárcsak Szibéria északi területei, amik egy metánkatasztrófát is berobbanthatnak, de erről kicsit lentebb…

A felolvadó jég felhígítja a Golf-áramlatot, ami további hatással lesz a többi áramlatra és hűtő-melegítő hatású áramlatokra, megtörik a vízegyensúly a bolygón.

A világtengerek szintje minimum 1 méterrel nő, de vannak olyan számítások is, melyek szerint akár 16 métert is nőhet.

Hollandia nagy része víz alá kerül, mint ahogyan olyan több milliós lélekszámú városok is, mint New York, Florida, Sydney…

Klímamenekültek százmilliói fognak vándorlásnak indulni, ez Európára is kihatással lesz, egy újabb, minden eddiginél erősebb és nagyobb menekülthullám fogja majd ostromolni az Európai Unió határait is.

Ez a folyamat pedig jelentősen megterheli a befogadó országokat mind kulturálisan, mind gazdaságilag vagy demográfiai szinten.

Az egész világ “felfordul”, mely konfliktusokhoz, háborúkhoz vezethet majd.

Emellett meg kell említeni a szibériai jégolvadást, ahol a permafroszt állandóan fagyott talaja alatt hatalmas metángáz mezők, bubirákok húzódhatnak.

Ha ezek egy időben szabadulnak fel, akkor hatalmas metánrobbanásokkal “gyújthatják” be a légkört, ami halálos szennyezést juttat majd a Föld atmoszférájába.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!