CímlapsztorikÉrdekes világ

Több éve halott anyósa küldte vissza családjához a túlvilágról: 45 percen át volt halott a férfi

A 41 éves férfi a halálból visszatérve megdöbbentő dolgokat állít.

Egy brit férfi összesne 45 percen át volt halott, miután leállt a szíve a műtőasztalon.

Az orvosok hosszú küdzelem után aztán csodával határos módon hozták vissza őt az életbe.

Hirdetés

Brien ezt követően egy o lyan elképesztő törétnettel állt elő, melyben beszámolt arról, hogy mit is látott “odaát”, a túlvilágon.

„Az egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy egyszer csak látni kezdtem azt az éles fényt. Elindultam felé, amikor hirtelen megpillantottam az anyósomat.

Gyönyörű volt, talán egész életemben nem láttam még őt ennyire szépnek. És boldog volt.”

– emlékszik vissza földöntúli élményére Brian Miller, az a brit férfi, aki a közelmúltban munka közben kapott szívinfarktust.

A 41 éves Brian az infarktussal azonnal kórházba került és a gyors segítségnek köszönhetően már épp lábadozott, amikor váratlanul leállt a szíve.

A teljes orvosi stáb a kórtermébe gyűlt, hogy megpróbálják újraindítani a férfi szívét, ám ez 45 percen keresztül nem sikerült, pedig négyszer is kiütötték.

Az egyik ápolónő, Emily Bishop később elmondta, Briannek nagy szerencséje volt.

„Az orvosok már-már letettek róla, kizárt dolognak tűnt ugyanis, hogy valakit ilyen hosszú idő után, károsodás nélkül vissza lehessen hozni az életbe.

Csakhogy ekkor Brian szíve magától verni kezdett, és a férfi magához is tért. Csodálatos, megismételhetetlen élmény volt a részesének lenni”

Hirdetés

– tette hozzá.

A három gyermekes édesapa, Brian elmondta, azalatt a 45 perc alatt, amíg a szíve állt, találkozott halott anyósával és apósával, ők voltak azok, akik megakadályozták, hogy tovább menjen, majd mondták neki, hogy térjen vissza a testébe, mert még nem jött el az ideje.

Most, néhány héttel az események után Brian azt mondja, az élmény megváltoztatta a gondolkodását életről és halálról, és biztos benne, hogy létezik túlvilág.

Egyébként nem Brian az első és az egyetlen, aki túlvilági élményeiről mesélt.

Néhány éve egy neves idegsebész, Eben Alexander rukkolt elő hasonló történettel, miután felépült egy súlyos agyhártyagyulladásból.

Alexander története – amiből a Mennyország létezik címmel könyvet is írt – azért is különleges, mert saját bevallása szerint korábban egyáltalán nem hitt a halálközeli élmények valóságtartalmában.

Sőt azóta egyre több beszámolóról derülnek ki olyan részletek, melyek egyre inkább azt bizonyíthatják, hogy ezek az élmények valósak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.