CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Több idegen civilizáció egyszerre állomásozik itt: a Föld egy tranzitbolygó – állítják

“Mi csak egyetlen darabja vagyunk a nagy, kozmikus kirakósnak. porszemek a gépezetben.

Ha az emberek a felét tudnák annak amit mi, nem tudnának többé nyugodtan aludni…”

A Földön több idegen faj állomásozik, erről korábbi Pentagon közeli és kormányközeli beszámolók évtizedek óta folyamatosan szivárognak.

Hirdetés

Elég csak a volt kanadai védelmi miniszter, Paul Hellyer kijelentéseire hagyatkozni.

Ő maga is azt mondta egy nyílt meghallgatáson, hogy a keze ügyébe akadt több olyan kormányzati dokumentum, mely arról tesz bizonyságot, hogy a Földi világkormányok tudnak egyfajta földönkívüli aktivitásról a Földön.

Sőt, a múltunkat is folyamatosan végig kísérte az idegenek jelenléte, akik évezredek óta itt vannak a bolygón, és rejtett kolóniákat, civilizációkat alkotnak.

Az elrejtőzés mesterei: a világ eldugott vidékein, a földfelszín alatt, vagy az óceánok mélyén kisebb városokba tömörültek – mesélik.

A víz alatt amúgy sem keresi őket senki, a világtengerek, óceánok alig néhány százalékát sikerült még most is feltérképeznünk.

A Föld valójában egy kirakós darabkája, az emberi faj pedig egy porszem ebben a kozmikus gépezetben.

NEM mi vagyunk az univerzum legértelmesebb lényei, és egyes fajokhoz képest “háziállat” szinten vagyunk, főleg a technológiánkat és az erkölcsi szintünket alapul véve.

Vagyis a fejlődési skálán még mindig az “újszülött”, félig amorális civilizációkat gazdagítjuk.

Ezért is használják a bolygónkat egyfajta tranzit zónaként.

Hirdetés

Védelmet adnak az itt jelen lévő civilizációk, melyekből több is egyszerre jelen van, egyes információk szerint 12 idegen faj állomásozik a Földön.

Ezek a fajok védelmet nyújtanak, és technológiák részleteit adták át az emberiségnek azért cserébe, hogy jelen lehetnek.

A NASA tudósa sokkal nagyobba múltbéli jelenlétükről is, és egyes források szerint tudnak róla, hogy már a fáraók idejében is itt voltak, sőt, egyengették a fajunk fejlődésének útját.

Sőt, nem egy alkalommal megmentettek minket a kipusztulástól, sokak szerint ugyanis több nukleáris balesetet megakadályoztak, Csernobil kivételével.

Mások szerint a hidegháború utáni kikegyezésekben vettek szervesen részt.

“Mi csak egyetlen darabja vagyunk a nagy, kozmikus kirakósnak. porszemek a gépezetben. Ha az emberek a felét tudnák annak amit mi, nem tudnának többé nyugodtan aludni…”

– jelenti ki egy Pentagon közeli forrás.

A világunk évtizedek óta kooperál idegen fajokkal.

A világ azóta kinyílt, és olyan dolgokat tudhattak meg, melyeket az emberek nagy része egyszerűen képtelen lenne még befogadni, ez áll valójában a titkolózás mögött…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.