CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Több millióan vannak a Marson: egy hatalmas üvegkupola alatt él egy ismeretlen civilizáció

Az állítólagos bennfentes források szerint Elon Musk és a NASA évek óta tud róla, és ami napvilágra kerülhet hamarosan, az egész életünket megváltoztatja majd.

Megdöbbentő állítások jelentek meg számos külföldi fórumon és a közösségi médiában.

Ha ennek csak a fele igaz, akkor ez lehet az egész emberi civilizáció és történelem legnagyobb szemfényvesztése, hazugsága.

Hirdetés

A Mars régóta lakott, és legalább egymillió tényleges állampolgára van egy szűk kolóniában, egy hatalmas üvegkupola-rendszerű város mélyén.

Minderről a közvélemény azért nem tudhat, mert minden olyan “szemet” és eszközt, amire rá lehetne látni erre a városra, azt a NASA és/vagy Elon Musk felügyeli.

A NASA adattárában hivatalosan nincs adat erről a marsi városról, melyet az 1960-as években alapíthattak az első emberes Mars missziók során, amikről szintén nem tud a világ.

Ennek ellenére kering a neten egy felvétel, mely állítólag egy orosz-kínai-amerikai közös Mars leszállásról készülhetett, és ha valóban hiteles, akkor alátámaszthatja a fent leírtakat.

A NASA állítólag titkos technológiákat fejlesztett ki, melyet főleg a Roswellnél lezuhant földönkívüli ufó műszaki megoldásai biztosítottak.

Egyűttal felvették a földönkívüliekkel a kapcsolatot, melyek folyamatosan figyelik a Földet évmilliók óta.

A Mars város nem valósulhatott volna meg az emberek és a kis szürke idegenek együttműködése nélkül. Mi otthont adtunk számukra, hogy egy kisebb kolóniájuk a Földön és a Holdon állomásozhasson, ők pedig bekapcsolódtak az emberi terraformáló programba.

Ez egy csillagközi terv, mely emberi kolóniákat juttatna az évszázad végéig számos közeli bolygóra, hogy ott létrehozzák az első telepeket, és megkezdték a terraformálását, élhetővé tételét.

Az amerikai űrügynökséget mérhetetlen pénzekkel támogatták egy űrprogram megvalósításában, ami a Mars meghódításáról szólt, majd később a Vörös bolygó “terraformálásáról”.

Hirdetés

Egy hatalmas, több száz négyzetkilométernyi kiterjedésű üvegkupola alatt él az első emberi civilizáció, fajunk Ádámi generációja.

A Teremtés történet bizonyos értelemben ugyanis megismétlődik a Marson, ezt azonban soha nem jelentették be a széles nyilvánosságnak, noha óriási szenzáció lenne.

Az ok kettős természetű: egyfelől egy egész bolygónyi civilizációt tarthatnak titokban, ami stratégiai jelentőségű, másfelől a földönkívüli fajok jelenlétéről kellene színt vallania a világkormányoknak.

Amiket a NASA mutat be a világ felé, amiről beszélnek az mind csak a közvéleménynek szánt “kirakat”.

Ilyen másodlagos civilizációk és telepek létrehozása zajlika Holdon és tervben van a Naprendszer elhagyása is.

A valós technológia és a tényleges felfedezések messze meghaladnak mindent, amit az átlagember felfogni képes – állítják az állítólagos bennfentes források.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.