Címlapsztorik

“Töri” lecke Hamiltonnak, aki megmondja nekünk magyaroknak, mit kell tennünk

“Kérlek pötyögd be a laptopodba, hogy Mercedes a II. világháborúban… Meg fogsz lepődni kinek az udvari beszállítója volt a gyár, ami a mostani versenygépedet gyártja.

“Szerintetek ebben van igazság? Felróható neki? Ki mit gondol? Egy biztos, nagyon ütős!

Látva, hogy erősen aggódsz a magyarországi melegek jogaiért, kénytelen vagyok megkérni arra, hogy legközelebb mikor belebújsz az overálodba, keresd meg rajta a Hugo Boss feliratot.

Hirdetés

Ha megvan az már fél siker.

Másold ki róla a karaktereket, tudod, ahogy mi, közönséges gyalogok nevezzük a betűket és pötyögd be a menő telefonodba, amit éhbérért gürcölő távolkeleti fiatalok szereltek neked össze (akikért persze elmulasztottál kiállni) majd olvasd el, ki is volt az a Hugo Ferdinand Boss cégalapító, melyik pártnak volt a tagja, kiknek az egyenruháját tervezte és gyártotta.

Mondjuk kiváló alkalom lesz erre, mikor a magángépeden utazol, ami szanaszét szennyezi a környezetet (amiért szintén nem nagyon aggódsz).

Aztán ha leszálltál valamelyik karibi szigeten, ahová nyaralni mész, ahelyett, hogy az ott dolgozók tisztességes béréért állnál ki, kérlek pötyögd be a laptopodba, hogy Mercedes a II. világháborúban.

Meg fogsz lepődni kinek az udvari beszállítója volt a gyár, ami a mostani versenygépedet gyártja.

Persze emiatt sem fogsz éjszaka álmatlanul forgolódni.

És akkor már azt meg sem merjük említeni, Hamilton, hogy Te vagy a Puma reklámarca.

Képzeld, az Adidas és a Puma két testvér cége. Különváltak, de egyben egységesek voltak.

Adolf Dassler és Rudolf Dassler is csatlakoztak Hitler pártjához. Nézz ennek is utána a neten, ha tudod használni.

Hirdetés

Ha megvagy ezekkel és megtetted amit meg kell tenned, beszélhetünk arról, hogy az általad bizonyára elejétől végéig áttanulmányozott jogszabály melyik paragrafusát kifogásolod és miért.

Egészen addig hiteltelen képmutató maradsz, van aki messzebbre menne és máshogy nevezne, de rögtön azzal jönnél, hogy a bőrszíned miatt bántunk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.