CímlapsztorikÉrdekes világ

Trump mint üldözött vad: az USA politikájának rothadása sokkal mélyebbre mutat

Tényleg a deep state, az árnyékhatalom söpörte ki Trumpt az elnöki székből? Pénzemberek és megavállalatok irányítják Amerikát?

Trump ellen bizalmi eljárás indult, a bankok pedig megszüntették vele a kapcsolatot, törölték a számláit, a közösségi csatornáit elnémították…

Állhat-e globális szintű összeesküvés mögötte, vagy valóban közveszélyt jelent a politikára?

Hirdetés

Trump valódi ördögként van beállítva az elmúlt napokban. A történelemben először ő vált az ország legmegvetettebb elnökévé.

A történelemben először indul másodjára is impeachment egy elnök ellen.

A felelősségre vonásról szóló határozat egyetlen pontból áll, ami “felkelés felbujtásával” vádolja Trumpot a múlt hét szerdán a Capitolium épületénél és azon belül lezajlott események kapcsán.

Trump üldözött vaddá vált.

Elnémította valamennyi közösségi média platformját a “megavállalatok” csoportja.

Nincs facebookja, twittere, és már a youtube is elnémította.

Olyan, mint egy “összeszervezett” támadás, már a bankok is elkezdték megszakítani vele a kapcsolatot, és befagyasztották a számláit.

A Signature Bank közleményt adott ki, amelyben megjegyezte, hogy szerintük Trumpnak le kellene mondania hivataláról.

“Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő lépés az Egyesült Államok elnökének lemondása lenne, ami nemzetünk és az amerikai nép érdekében áll,”

Hirdetés

-áll a Signature Bank közleményében.

“Soha nem kommentáltunk semmilyen politikai kérdést, és reméljük, hogy soha többé nem kell tennünk,” – jelentette ki a bank.

Azonban a tény, hogy mindenki Turmp ellen ment, és az eddig semleges bankok is az eltávolításán mesterkednek, sokakban felvetette a deep state működéséről szóló konteók valódiságát.

Korábban ugyanis azt mondták sokan, hogy Turmpot azért távolítják el az elnöki székből, mert Trump interjúban jelentette ki: le akarja csapolni a washingtoni politikai mocsarat.

Vagyis végleg le akart számolni a színfalak mögött álló “erős emberekkel”, akik sakkban tartják Amerikát, és kihatnak a törvényhozásra, és mindenre a polgárok életétől kezdve a médián és az egészségügyön át.

Ebben pedig lehet hogy van valami, bár bizonyítani teljesen hitelt érdemlően még senkinek sem sikerült azt, hogy valóban a deep state mozdította volna el az elnököt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.