Érdekes világ

Tudatosan nevelnek tudat nélküli rabszolgákat…

A fogyasztói társadalom mögött álló uzsoracivilizáció egyre dagadó zsebei valójában az általuk megnyomorított tömegek és a tévéképernyők előtt ülő tudat nélküli droidokká nevelt emberek által keletkeztek.

Rajtunk élősködő bankárcivilizáció

A tömegmédia évtizedek óta manipulálja a társadalmat, és már az első tévé megjelenése után megindultak a belső tudatalatti befolyásolását célzó reklámok és tömegpszichózis kísérletek.

A médiát nem véletlen vásárolták fel már a kétezres éveket megelőzően a nagy világbankári körökhöz tartozó befolyásos személyek.

Hirdetés

Azonnal látták benne a nagy fegyvert, mellyel egyszerre lehet “altatni” és manipulálni a társadalmat.

Finomhangolt társadalom

Valójában mindenkit megvezetnek, és úgy finomhangolják ezt az eszközt – a televíziót…

Hogy az embereket kábulatban tartsák, és hassanak az elemi ösztönökre, különösen a félelmekre.

A félelemmel kizökkentett, nem lelki egyensúlyban élő ember ugyanis megvezethető, befolyásolható, és ami a legfontosabb: jóval többet fogyaszt.

A fogyasztói társadalom mögött álló uzsoracivilizáció és a bankárkaszt ugyanis ezen tudatlan tömegből és annak költekezéseiből és fogyasztásaiból gazdagodik.

Öntudat nélküli generációk kinevelése zajlik

Ahogy a tömeg egyre nyomorultabbá válik, úgy dagadnak a gazdag bankárok, akik már évtizedekkel ezelőtt zsebre vágták a világot befolyásoló médiákat.

Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal.

Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket.

A világot egy veszélyes és zord helynek kell bemutatni, és meg kell mondani előre, hogy az emberek miről mit is gondoljanak pontosan.

Hirdetés

Kész és előre “megrágott” információkat kell tálalni a képernyők előtt, hogy az instant szórakozásra és mértéktelen fogyasztásra nevelt, gyógyszerek által – a gyógyszeripari reklámokon keresztül – leszedált társadalom soha ne ébredhessen igazán öntudatra…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!