CímlapsztorikÉrdekes világ

„Turkáltak a zoknik és a bugyik között” – botrányos dolgokat mesélt Lagzi Lajcsi a NAV túlkapásáról

Megdöbbentő dolgokat tárt Galambos Lajcsi ügyvédje a közvélemény és a bíróság elé.

A zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián szerint aljas és megbocsáthatatlan túlkapás történt, amikor tucatnyi NAV-nyomozó felébresztette és kiparancsolta szobáikból a súlyos beteg asszonyt és három gyerekét, majd közel három órán keresztül felforgatták a házat.

Naná, hogy nem találtak semmit! Szerencsére a NAV-nyomozók nem hoztak gázsprét magukkal, hogy azzal fújják le a család kutyáit, ellentétben a rendőrökkel a hat évvel ezelőtti rajtaütésnél

Hirdetés

– nyilatkozta a Blikknek dr. Fröhlich Krisztián.

Ez csak arra volt jó, hogy feldúlják egy békés család nyugalmát. Feltúrták az ágyakat, a szekrényeket, bekukkantottak a fehérneműs fiókokba, a párnahuzatba, de még a matrac alá is.

Turkáltak a zoknik és a bugyik között is, hátha odadugták Lajcsiék az öt évvel ezelőtt eladott cégük papírjait.

: amikor Lajcsiék megalapították az ominózus tatai céget, amely ügyei után ezúttal nyomoztak az adóhatóság szakemberei, egy üres telek volt a telephely címe.

Négyen – Lajcsi és Boglárka 25-25 százalékban – voltak tulajdonosok, és bár úgy tervezték, ingatlanfejlesztéssel foglalkoznak majd, valójában a cég nem működött.

Akkor döntöttek az eladása mellett, amikor a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt trombitaművészt kiengedték a börtönből.

Azóta már az akkori vevő is továbbadott rajta, a cég kényszertörlés alá került, az utolsó tulajdonos ellen tavaly költségvetési csalás miatt büntetőeljárás indult.

Valószínűleg emiatt történt az atrocitás.

Lajcsiéknak semmi közük nincs ehhez az ügyhöz, mégis huszonhárom NAV-nyomozó összehangolt, rajtaütésszerű házkutatást végzett náluk, a cég régi ügyvezetőjének, valamint a könyvelőjének otthonában

Hirdetés

– folytatta az ügyvéd.

Úgy vélem, ez csak egy színjáték volt, valójában nem is a céges papírok után kutattak. Csupán Lajcsin akartak fogást találni, mert vészesen közeledik az ítélethirdetés időpontja, a hatóságnak pedig nincs perdöntő bizonyítéka.

Az eset ugyanakkor sokak szerint messziről bűzlik.

Ki mit gondol?

Kinek lehet ebben az ügyben igaza?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.