Érdekes világ

Ufó bázisok és anyahajók a víz alatt: már rég itt vannak – tálalt ki egy bennfentes

A tenger mélyére merülnek le, az USA haditengerészete évtizedek óta tud róluk.

Ufók a víz alatt? Elsőre senki sem gondolná, hogy a Föld óceánjainak mélyén kellene keresni az idegeneket, pedig nagyon valószínű, hogy ez lehet a teljes igazság.

Egyre több tudós és ufó kutató állítja:

Hirdetés

A világóceánok alig pár százalékát ismerjük csupán, és senki sem tudja mit rejthet a mélyük.

Éppen ezért talán éppen ott leltek menedékre a Földön állomásozó, minket tanulmányozó idegen civilizációk.

Egy bennfentes állítása szerint pedig tényleg ez a helyzet.

A neve elhallgatását kérő magas rangú politikus Dr. Smith-ként mutatkozott be és azt állítja, hogy az USA haditengerészete és a Pentagon is tud a földönkívüliek jelenlétéről a bolygón.

Több tucat velünk párhuzamosan itt élő fajjal osztjuk meg a bolygónkat a tudtunkon kívül.

Az USA kormánya bár tudja, és elkezdte feltárni az igazságot, nem akarják még bejelenteni, mert hatalmas port kavarna a világban.

Az ufók valójában nem csak a levegőben képesek gyors helyváltoztatásra, hanem alámerülve a vízben egyfajta tengeralattjáróként funkcionálnak.

Ember által nem ismert sebességre képesek gyorsítani a vízben is, mintha csak a levegőben lennének.

A tengeralattjárókról több ízben figyeltek meg ilyen ember által lehetetlennek tartott helyváloztatásokat és száguldásokat, amik teljesen ellent mondtak a fizika ismert törvényeinek.

Hirdetés

Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott felvételen túlzás nélkül újdonságot lát, aki megnézi.

A 2019-ben a USS Omaha által rögzített eseményen jól látszik hogy a megdöbbentő mozgékonyságú, bár elég lassú ufó a víz alá merül:

Az ufóészlelések mostanra hagyományossá vált helyén a San Diego előtti vizeken két éve észlelt ufóról ismét az úgynevezett Combat Information Centerben, azaz a vezérlő és irányító központban készültek felvételek.

A videót Jeremy Corbell oknyomozó újságíró honlapja hozta nyilvánosságra, ugyanaz, amelyik a piramis alakú ufóészleléseket megszellőztette.

A hírek szerint az gömb alakú eszköz 46 és 158 tengeri mérföld/óra, azaz 83 és 285 kilométer/óra közötti sebességeken végzett hirtelen irányváltásokat, majd váratlanul a tenger alá merült.

A videón a hajó legénysége eleinte kéri a környéken tartózkodó hajókat, hogy vessék be helikoptereiket, amire a rossz idő miatt végül nem került sor, majd a „splashed”, azaz csobbant kifejezéssel kommentálták az eseményt, ami haditengerészeti szlengben egyaránt bír „lezuhant”, és „lelőtt” jelentéssel, bár ez esetben a fentiek miatt bizonyosan az előbbire gondoltak.

Földönkívüli bázisok tucatjai lehetnek az óceánok legmélyén, ahová egyetlen ember által épített eszköz sem tud maradéktalanul kutatást végezni

-állítja Dr. Smith.

Egy rejtett ökoszisztéma még rejtettebb bugyrában élnek a földönkívüliek: eközben folyamatosan az emberiséget tanulmányozzák különféle eszközökön keresztül, amiket világszerte ufókként észlelnek a Föld lakói…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.