Érdekes világ

Ufók begyűjtése zajlik világszerte: óriási bejelentések jönnek egy bennfentes szerint

Szerinte küszöbön van a földönkívüliek és az idegen technológiák jelenlétének bejelentése a Földön.

Hamarosan óriási bejelentések jönnek

Egyre biztosabb, hogy a nyakunkon van valami, amit úgy hívnak:

Nagy Felfedés.

Hirdetés

És ami az egész emberi történelmet és a jelenkort és még a hétköznapjainkat is meg fogja változtatni.

A Pentagon és a NASA nem véletlen beszélt az utóbbi időkben folyamatosan egyre többet az ufó kérdésről.

Tudnak róluk, mármint az idgeenekről és a napvilágot látott akták és az egyes vallomások mind azt támasztják alá, hogy az amerikai kormány igen is tud a földönkívüliek létezéséről.

Sőt, évtizedek óta különféle szerkezetek, ufók és anyahajók begyűjtése zajlik.

Emery Smith megdöbbentő vallomása: így gyűjtöttek be ufókat

Erről maga Emery Smith is beszélt, aki eskü alatt vallotta, hogy részt is vett egyes ufó járművek begyűjtésében és döbbenetes dolgokat tapasztalt.

„Tagja voltam egy három főből álló csapatnak, amely kimegy, hogy felmérje a területet, úgy ahogy a törvényszékiek teszik halálesetekkor és mindent elkerítenek.

Szóval a hadsereg ér oda először, mindent elkerítenek, biztosítják a területet és aztán minket küldenek be mielőtt bárki más bemenne, hogy lényegében nézzük meg a hajót alkotó anyagokat, hogy vannak-e testek, mihez biztonságos hozzányúlni és mihez nem.

Számos különböző eszközt kirakunk, mögötte több száz méterre felhúzunk egy alaptábort, hogy megvizsgáljuk a lezuhanás területét, hogy biztosítsuk, hogy először is, egyáltalán biztonságos-e megközelíteni azt.

Mindenféle különböző speciális kamerát és miegymást használunk, hogy leszkenneljük a területet a műholdakkal, hogy megbizonyosodjunk róla, nincsenek életben maradt földönkívüli biológiai entitások és ha vannak, akkor bemenjünk és őket lássuk el először.

Hirdetés

Elmondta Emery Smith ugyanakor azt is, hogy miért zuhannak le egyes földönkívüli űrhajók, ennek ugyanis nagyon banális oka van:

Amikor bármilyen földönkívüli manifesztálja magát a 3D-ben, még akkor is, ha interdimenzionálisak, még mindig a mi 3D-s terünk törvényei alá esnek.

„Szóval nem golyóállóak. Oké? Lehet, hogy képesek lehagyni minket, létrehoznak egy gravitációs fluxus mezőt az űrhajójuk körül és bizony történnek dolgok.

Ők sem tökéletesek és történhetnek meghibásodások a hajóikkal”

-tette hozzá Emery Smith.

Az egész világot megváltoztatja a földönkívüliek jelenléte

Sokak szerint egyértelmű változásokat jelez előre, hogy egyre több egykori kulcsember eskü alatt vall egyre nyíltabban ufós dolgokról.

Ez a Nagy Felfedés kezdete és minden megosztott információ még csak a jéghegy csúcsa.

A kormányzatok amik tudnak az ufók létezéséről már nem maradhatnak csendben többé:

Egy olyan szintű áttörés küszöbén vagyunk, ami mindent meg fog változtatni.

Az emberi technológia teljes átalakulásra szomjazik mert tönkretettük a Földet és kiürültek az erőforrásaink, be kell vetni a földönkívüli technológiát nyíltan, ehhez azonban elő kell állni a világszintű bejelentésekkel is azzal kapcsolatban, hogy honnan van ez a fejlett technológia.

Izgalmas idők elé nézünk tehát a következő hónapokban, években.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.