CímlapsztorikÉrdekes világ

Uri Geller: a NASA földönkívüli lényekkel kísérletezik, “láttam”

Megdöbbentő vallomásával sokkolta a világot.

“Rátettem a kezem, és rögtön rájöttem, hogy nem erről a bolygóról származik.”

A NASA pedig hallgat…

Hirdetés

Uri Geller gondolt egyet, és alapjaiban véve tálalt ki az idegenekről.

A híres, magyar gyökerekkel is rendelkező parafenomén nem kevesebbet állít: “látta” a saját szemeivel, hogy a NASA idegen lényeket rejteget és bizarr kísérleteket végez rajtuk titkos létesítményekben.

Ezt valóbana saját szemeivel látta, nem scka a látnoki kméepsségeire hagyatkozott

-állítja.

Az ÚjVilágtudat az alábbiakról számolt be:

“Von Braun náci volt – a rakéták atyja, ahogyan hívták. Ő készítette a V2 rakétákat,” – mondta Geller. “Kennedy azzal érvelt, hogy vigyék őt az Egyesült Államokba, hogy kihasználhassák a tudását. Eleinte haboztam találkozni vele. Mármint hogyan tudtam volna? Egy zsidó izraeli, akinek a családját meggyilkolták a holokausztban? De végül a kíváncsiságom legyőzte az érzelmeimet.”

Geller és legjobb barátja, Shipi Shtrang, aki később a sógora lett, a NASA Maryland-i Goddard Űrrepülési Központjába utaztak. Ott tartózkodása alatt Geller odaadta Shtrangnak német Lennox kémkameráját, amelyet állítása szerint akkor használt, amikor a CIA-nál dolgozott. Ezzel a kamerával Shtrang fényképeket készített Gellerről, Mitchellről, von Braunról és egyebekről.

Von Braun eleinte nem akart hinni Gellernek.

“Azt mondta, hogy hallott a képességeimről, és azt mondta nekem, hogy ha leveszi az ujjáról az esküvői gyűrűjét, és a tenyerébe helyezi, és képes vagyok meghajlítani, amíg ott van, akkor elhinné,”

Hirdetés

– mondta Geller. “És megtettem.”

Ezt követően Geller bejutott von Braun irodájába, és egy fémdarabot kapott egy széfből.

“Lélegző, háromdimenziós és olyan színű volt, amilyet még soha nem láttam, de fém volt,”

– magyarázta.

“Rátettem a kezem, és rögtön rájöttem, hogy nem erről a bolygóról származik. Von Braun szerint igazam volt, és hogy egy lezuhant UFO-ból származik.”

Geller soha nem tudta meg, honnan származott az UFO darab, bár azt mondta, hogy gyanúja szerint az 51-es körzetből, az amerikai légierő nevadai létesítményéből.

Ezt követően von Braun a helyszínen egy jelöletlen épületbe vitte, és három lépcsőn vezette őt le. Miután az Antarktiszon használthoz hasonló laboratóriumi felszereléseket vettek magukra, bementek egy speciálisan hűtött helyiségbe.

“Ez azonban az én vörös vonalam,”

– magyarázta.

“Nem mondhatom el, hogy mit láttam ott. De használja a fantáziáját. Mit hűthettek?”

Geller kifejtette az UFO-kkal kapcsolatos tapasztalatait és azt, hogy mindig is hitt bennük, azóta, hogy fiúként találkozott velük Tel Avivban.

De azt állítja, hogy többen tudnak róla, és hogy nagyhatalmú emberek egy kiválasztott csoportja, köztük Benjamin Netanjahu volt miniszterelnök, valamint Barack Obama és Donald Trump volt elnök, sokkal több ismerettel rendelkezik az idegenekről, mint amennyit elmondanak.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.