CímlapsztorikMisztikum

USA: tudunk az ufók létezéséről, hegyomlás szerű bejelentések várhatók

A Haditengerészet egyik szóvivője szerint a felvételeket nem fogják nyilvánosságra hozni, mert sértenék a nemzetbiztonságot.

A Black Vault mindent boríthat az ufókról?

A The Black Vault kormányzati átláthatósági oldal az információszabadságról szóló törvényre (FOIA) hivatkozva kért ki adatokat, a csoport korábban több ufóvideót is megszerzett a CIA-től és más szervezetektől a jogszabálynak köszönhetően.

A The Black Vault 2020 áprilisában fordult a Haditengerészethez, egy nappal azt követően, hogy a tengerészet hozzáférhetővé tett három, korábban titkosított felvételt.

Hirdetés

A The Black Vault azt kérte, hogy adjanak át minden, az UAP-hoz (azonosítatlan légi jelenség, köznyelvben: ufó) köthető videót.

A Haditengerészet két évvel későbbi válaszából az derül ki, hogy valóban őriznek a nyilvánosság előtt ismeretlen felvételeket, ezeket viszont nemzetbiztonsági okokból nem mutatják be.

Gregory Cason, a szervezet FOIA-ügyi hivatalának igazgatóhelyettese szerint Amerika ellenségei számára a videók értékes információkat jelenthetnek a Védelmi Minisztériumról és a Haditengerészetről.

Mint hozzátette, a felvételek egyetlen részlete sem választható le.

Cason szerint a 2020 áprilisában bemutatott videókat is csak azért tették elérhetővé, mert azok korábban kiszivárogtak, és széles körben megvitatták őket a nyilvánosság előtt.

Az ufókérdést az utóbbi időkben ismét az előtérbe került Amerikában.

A Pentagont tavaly egy átfogó jelentés kiadására kötelezték, azóta a Védelmi Minisztérium külön ufókutató hivatalt is létrehozott, idén májusban pedig egy nyilvános meghallgatást is tartottak a Képviselőházban ufóügyben.

Világméretű bejelentések várhatók?

Egyre többen hisznek és bízna abban, hogy hamarosan nem tartható már vissza minden információ és nem is fogják akarni ezt megtenni.

Egyre több elemző is egyetért abban, hogy az utóbbi években a Pentagon és az USA kormányzata egyre nyíltabban beszél a földönkívüliek létének lehetőségéről, akárcsak a NASA.

Hirdetés

Sőt, a NASA vezetője nemrég nagy beismerést tett és elmondta: szerinte kizárt, hogy az emberiség egyedül legyen a világegyetemben.

Az információk lassú, de biztos csepegtetése arra is utalhat, hogy a Nagy Felfedés előkészítése zajlik.

Azaz hamarosan nyilvánosságra hozzák majd a “nulladik napon”, azt, hogy léteznek földönkívüli világok és hogy az emberiség is lépen-nyomon kapcsolatban volt és van ezekkel.

Mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.