CímlapsztorikEgészségünkTudomány

Valami nagyon nem stimmel az élelmiszereinkkel: patológusok tálaltak ki arról, mit okoz a “műkaja”!

És ezeket nap mint nap tömjük magunkba, sokszor anélkül, hogy ezt feltüntetnék a címkéken, vagy tudnánk róluk!

A patológusok a kezelőorvosokkal állnak kapcsolatban.

Feladatuk a betegség pontos diagnosztizálása, ezzel együtt a gyógyítást segítő beavatkozások, kezelések megtervezésében való közreműködés, tanácsadás.

Hirdetés

A konferencián résztvevő orvosok beszámolói szerint az utóbb évtizedekben az elhunytak boncolásánál egyre több furcsaságot találtak.

A már meglévő betegségek súlyosbodása volt a halál oka.

A súlyosbodást kiválthatta rengeteg minden, de a gyanú szerint egyre inkább biztos: az élelmiszereknek van komoyl rákkeltő hatása.

A boncolásokat a későbbiek során leállították, legalábbis egyes forrásokat állítják, hogy egy jó ideig aztán nem is vizsgálták a moderr feldolgozott élelmiszerek és a betegségek súlyosbodásának kapcsolatát.

Hogy miért?

Az élelmiszeripar lobbitevékenységének hatására, vagy nyomására…

Évtizedek óta tudnak egyes adalékanyagok súlyosan egészségkárosító hatásairól, ám az ipari érdekek és egyes élelmiszer-vállalatok profitja azt diktálta, hogy ezt ameddig csak lehet, titokban tartsák.

A nátrium glifozát, vagy a különféle stabilizátorok, a feldolgozott vörös húsok, felvágottak, virslik, vagy a tartósítókkal és állagjavítókkal telenyomott sajtok, vajkrémek, no meg az antibiotikumoktól tocsogó bolti ipari tej mind hozzájárultak generációról generációra a rákos megbetegedések többszörösére emelkedéséhez.

A patológusok már azt is megfigyelték, hogy nem csak a daganatok és a bélrák, vagy a hasnyálmirigyrák előfordulása jóval magasabb és egyre fiatalabb korban jelentkezik…

Hirdetés

Hanem azt is észrevették, hogy a holttestek már jóval nehezebben bomlanak le, mint eddig…

Köszönhetően a rengeteg az életünk során elfogyasztott tartósítószeres ételnek…

Mi voltaképpen egy hazugságokkal és mérgekkel “megetetett” társadalom vagyunk.

Egyre betegebben, egyre elhízottabban, miközben a testünk mégis tápanyagok hiánya miatt “éhezik”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!