CímlapsztorikÉrdekes világ

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Mészáros Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

Azt is bevallotta, hogy ő az elit felső 1%-ába tartozik…

Na mit gondoltok, mit nyilatkozott a képernyőre és a közéletbe visszatérő sztárfeleség, az ország leggazdagabb emberének “Andija”, Várkonyi Andrea?

Hogy semmi sem az aminek látszik a kapcsolatában Mészáros Lőrinccel, és hogy a magyar emberek félre értelmeztek mindent.

Hirdetés

“Sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére” – mondta Várkonyi Andrea a Hot Magazinnak adott interjújában.

Fura, hogy ezt enynire bizonygatja… Éppen emiatt érzi az ember az ellenkezőjét nem?

„A tévézés anno egy hobbi volt, aztán egyszer csak a hivatásommá vált. Mára annyira természetes közegemmé vált, hogy ha belépek egy stúdióba, olyan, mintha hazamennék”

– mondta Várkonyi Andrea. Az egykori tévés azt is elárulta, hogy a hosszú évek alatt születtek barátságok is, „amelyek közül van, aminek vége szakadt, és van, ami megmaradt”.

„Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére”

-mondta Andrea, aki büszke az önállóságára. Szerinte egyedül jutott el oda, ahol most tart, mert rengeteget tanult és dolgozott.

amikor megismerte Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, és azért mondott igent, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartotta, hogy összekötik az életünket.

Az interjúból az is kiderült, hogy a milliárdos üzletember egy kis meglepetéssel készül a közelgő házassági évfordulójukra.

„Azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá. Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül”

Hirdetés

– mondta Várkonyi Andrea.

Sokak véleménye az, hogy Várkonyi Andrea tovább hülyíti a népet.

Korábban azt is nyilatkozta, hogy ő a világ elitjének felső 1%-ába tartozik.

Legalábbis az intelligencia tesztje alapján egy kivételes ember.

A műsoromban szóba került az intelligenciateszt, és az egyik vendégem, aki pszichológusként volt jelen, adás után adott egy hivatalos tesztet, hogy töltsem ki kíváncsiságból. Otthon, tévé, gyerek, és a napi teendők közepette töltögettem.

A pszichológus azt mondta, hogy mivel ezen a teszten a maximális eredményt értem el, szerinte menjek el a hivatalos MENSA-tesztre is, mert az magasabbat tud mérni.

Ez a napokban történt, és nagyon büszke vagyok az eredményre: Mensa HungarIQa-tag lettem.

Az intelligenciateszt eredménye szerint az emberiség legintelligensebb egy százalékába tartozom. Nem rossz érzés Sharon Stone-nal egy klubba tartozni!

– nevette el magát Andrea.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.