CímlapsztorikMisztikum

Végső beismerés a földönkívüliekről: itt vannak és tartunk tőlük! Világszintű bejelentés!

A világ kormányai tudnak egy lehetséges űrveszélyről, az egész emberi civilizáció háborúban állhat.

“A Nagy Felfedést végre kell hajnai mielőtt kifutunk az időből…”

Az idegenek már köztünk vannak és nem csak beszivárogtak a Földre, de folyamatosan felségterületeket sértenek, és a bolygó légköre felett is kezdik átvenni az ellenőrzés.

Hirdetés

Számos “illetéktelen behatolás” történt az utóbbi 10-15 évben – állítják Pentagon közeli források.

A baj akkora, hogy már az amerikai hírszerzés is elismerte: léteznek UFÓK, és tartanak is tőlük, mármint a különféle szervek.

Az Egyesült Államok 2023-as évre benyújtott Hírszerzési felhatalmazásról szóló törvényének egyik csatolmányában „transzmédium fenyegetések” növekedéséről tesznek jelentést.

De mik azok a transzmédium fenyegetések?

Tényleg az UAUP az új UFO?

Ez azt jelentheti, hogy valóban háborúban áll a Föld?

A 2023-as pénzügyi év Hírszerzési felhatalmazásról szóló törvénynek az Amerika titkos szolgálatait szabályozó költségvetésnek a kiegészítését képező jelentésben a vice.com szerint a Kongresszus két megdöbbentő állítást is megfogalmazott.

Az első ezek közül az, hogy „az Egyesült Államok nemzetbiztonságát fenyegető, tartományokon átívelő transzmédium fenyegetések exponenciálisan növekednek”.

A második pedig, hogy különbséget kell tenni az emberi eredetű UFO-k és azok között, amelyek nem azok.

Hirdetés

A jelentés szerint:

„A (készítés szempontjából) egyelőre ismeretlen eredetű tárgyakat, vagy azokat, amelyekről az elemzés során kiderült, hogy emberi alkotások, a megfelelő hivatalhoz kell továbbítani, és ezekre nem szabad az azonosítatlan légköri-vízalatti jelenség megnevezést alkalmazni.”

De mit jelent a „tartományokon átívelő transzmédium” (angolul: cross-domain transmedium) kifejezés? És miért beszél a jelentés légköri-vízalatti jelenségekről?

A Pentagon számára így a „tartományokon átívelő transzmédium” olyan fenyegetést jelent, amely a vízben, a légkörben, valamint az űrben is működik, úgy, ahogyan azt jelenleg még nem tudjuk megfejteni.

A mostani törvény így ejti az UAP kifejezést is, és bevezeti az UAUP-t, vagyis: Unidentified Aerospace-Undersea Phenomena – magyarul: azonosítatlan légköri és vízalatti jelenséget.

Tehát kétféle azonosítatlan tárgy létezik: az, amely valószínűleg emberhez köthető technológia, valamint a minden közegben működőképes UAUP. Ez utóbbi jelenti az exponenciálisan növekvő fenyegetést a kongresszus szerint.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.