EgészségünkTudomány

Végső bizonyíték: elváltozásokat okoz a lenyelt műanyag a szervezetben, minden ember heti 1 bankkártyányi műanyagot nyel le az ételekkel!

Nem csak madarak, emberek szervezetében is megfigyelték a jelenséget. A rák és rengeteg gyulladásos betegség eredője!

A szakértők a műanyag azonnal betiltását akarják, mielőtt kiirtja az emberiséget.

Az egész világon jelen van, földön,vízen, levegőben

Mára szinte minden élőlényben jelen van a műanyag. Az az egykor csodálatosnak és sokoldalúnak tartott anyag, mely mára az ember halálos ítéletévé vált.

Hirdetés

Egyre több kutatás mutatja ki ugyanis biztosra vehetően, hogy a műanyagok okozzák világszerte a rákot és egyéb más megbetegedéseket.

Nemrég már vízi madarak és más állatok szervezetében is kimutatták a mikroműanyagok jelenlétét.

Sőt, itt is azt találták, hogy elváltozásokat okoznak ezek a parányi műanyag darabok, amiket ráadásul az emberek is lenyelnek.

Igen, mindenki…

Még ti is és mi is.

Egy korábbi cikkünkben (Itt tudod elolvasni) már pedzegettük azt, hogy az összes ételünkben jelen van, de még a vízben is a műanyag, és átlagosan hetente egy bankkártyányi mennyiség jut a beleinkbe…

Az emberiséget is kiirthatja

Egyes szakvélemények arra hívják fel a figyelmet, hogy a jelen tendenciákat figyelembe véve nem kizárt, hogy az emberiség a saját kihalásával nézhet szembe 2100-ra a műanyag apokalipszis miatt.

A műanyag ugyanis olyan szinten “beette” magát a szervezetünkbe és a Föld legérintetlenebb zugaiba, hogy kvázi lehetetlen már bármit tenni.

Azaz nem lehet csak úgy mindent hirtelen “kitakarítani”.

Hirdetés

A globális tápláléklánc az elrákosodó élőlények miatt összeomlik majd, az emberek között pedig gyakori népbetegséggé válik a rák, ami minden HARMADIK embert érinteni fog hamarosan.

Ezek pedig igen komor kilátások a fajunk jövője és a Föld sorsa kapcsán.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!