Címlapsztorik

Videón, ahogy a magyarok kifütyülték a térdelő angolokat a Puskás Arénában gigabotrány lehet belőle

A magyar szurkolók ismét megmutatták vendégszeretetüket… Hatalmas botrány jöhet, az első angol gól szerzőjét Raheem Sterlinget majmozták a magyar szurkolók.

„Elszórtan, de világosan lehetett hallani”

– írta Rob Dorsett, a brit televíziócsatorna tudósítója.

Hirdetés

A magyar futballválogatott Anglia elleni csütörtök esti világbajnoki selejtező mérkőzésen a magyar szurkolók kifütyülték a féltérdre ereszkedő angol válogatottat.

, Gareth Southgate egyértelművé tette, bármi történjék is, le fognak térdelni a játékosok a meccs előtt, ahogy azt eddig is tették.

Igen, letérdelünk, annak ellenére, hogy elképzelhető, kifütyülnek bennünket

– fogalmazott.

A Sky News cikke szerint a fütyülés nem az egyedüli sértő gesztus volt, az első angol gól szerzőjét Raheem Sterlinget majmozták a magyar szurkolók. „Elszórtan, de világosan lehetett hallani”

– írta Rob Dorsett, a brit televíziócsatorna tudósítója.

A magyar szurkolókra való tekintettel később a francia válogatott a Puskás Arénában lejátszott Eb-meccse előtt nem térdelt le. Bár a térdelés és a füttyszó elmaradt, azon a meccsen is rasszista bekiabálások hangzottak el, ami miatt szintén vizsgálat indult.

Íme a videó:

Nem ez volt az első hasonló eset, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) júliusban diszkriminatív magyar szurkolói megnyilvánulások miatt 100 ezer eurós pénzbírságot szabott ki az MLSZ-re, a magyar válogatottnak pedig két meccset is zárt kapuk mögött kell játszania.

Hirdetés

Úgy tűnik, mi magyarok semmiből sem tanulunk….

És azért érdemes hozzátenni azt, hogy sajnos rengeteg olyan magyar szurkolónk van, aki képes negatív IQ tesztet produkálni, tisztelet a kivételeknek!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.