CímlapsztorikÉrdekes világ

Világszerte “szétesik a valóság szövete”: a HAARP tényleg kísérletezik az éghajlattal? VIDEÓ

Döbbenetes videó terjed, még ijesztőbb állításokkal. Tényleg 8 milliárd ember feje felett kísérleteznek és játszanak Istent a tudósok?

“H.A.A.R.P.”

– ezzel a felirattal töltöttek fel egy videót, ami azóta futótűzként terjed, létezik Facebookos változata, de a Youtubeon is megjelent és hihetetlenül sokan osztják, különféle változatokat töltenek újra fel belőle.

Hirdetés

Elmondásuk szerint azért, hogy “ne lehessen elhallgatni” az igazságot.

Az igazságot arról, hogy állítólag egyáltalán nem a véletlen, vagy egyszerűen csak természetes folyamatok műve az, hogy napjainkra teljesen a feje tetejére állt a globális éghajlat.

Íme a videó:

De mit is látunk tulajdonképpen ezen a felvételen?

A HAARP állítólagos működését, különféle bizarr éghajlati jelenségek és szélsőségek képében.

A HAARP összeesküvés lényege ugyanis az, hogy a tudósok évtizedek óta különféle frekvenciák és rezgések segítségével az ionoszférát módosítgatják, aminek beláthatatlan következményei lettek.

Az ionoszférának ugyanis közvetlen hatása van a Földünk éghajlatára.

A konteó szerint a most tapasztalt brutális hőhullámok, extrém mértékű El Nino jelenségek és a megbolonduló időjárás mind az évtizedek óta zajló kísérleteknek tudható be.

A Föld éghajlatát tehát ezen állítások szerint maguk a tudósok és titkos kísérleteik destabilizálták, bár ez a folyamat nagyon sokára, de természetes ódon is lezajlott volna.

Hirdetés

Abban van valóban igazság, hogy a tudósok i s igazolták új felhőfajták megjelenéséét az utóbbi években az éghajlat változásai miatt.

Ezek gyakran furcsa formájú, szokatlan összetételű anomáliák, amik gyakran nagy riadalmat keltenek a városok vagy egyes régiók felett.

Mindazonáltal a mai napig nem sikerült hitelt érdemlően bizonyítania bárkinek is, hogy a HAARP valóban működne és ennek mellékhatásait tapasztalnánk napjainkban.

A szkeptikusok szerint az éghajlat mindenféle titkos kísérletezgetés nélkül is a feje tetejére állhatott az emberi környezetszennyezés által.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!