CímlapsztorikÉrdekes világ

Visszakapott szabad életünk csak akkor folytatódhat, ha mindenkit beoltanak: ultimátum a magyaroknak

Visszakapott szabad életünk csak akkor folytatódhat, a nyáron a korábban megszokott kerékvágásba visszatérő közösségeink csak úgy maradnak működőképesek, ha minél többen kérik és felveszik az oltást.

Egyre biztosabb, hogy jövőre sem kapjuk vissza régi életünket?

Sorra jönnek a különféle variánsok, és már most készpénznek vehetjük, hogy a delta variáns után az ötödik, téli vagy kora tavaszi hullámot már egy másik variáns fogja okozni.

Hirdetés

Vagyis ennek sosem lesz vége, de legalábbis addig nem, míg el nem érjük a nyájimmunitást

– hangoztatják a tudósok, miközben arról kínosan hallgatnak, hogy az egyre újabb variánsok miatt előbb vagy utóbb az oltások sem lesznek elég.

A soha el nem érhető nyájimmunitás pedig valójában lehet hogy csak egy lufi, egy gumicsont, amivel a társadalmat hülyítik miközben az életünk valamennyi területén felülkerekednek.

Az jól látszik, hogy ezen a vakcina gyártók hihetetlenül meggazdagoktak.

És hát ugyebár a rengeteg legyártott adagot valaki(k)be bele kell oltani, különben vagy a gyártónak, vagy az államnak amelyik felvásárolta, kidobott pénz.

Mivel soha, vagy csak nagyon nehezen érjük el a nyájimmunitást, és évente valószínűleg oltakoznunk kell a különféle variánsok miatt, a védettségi igazolványunk nem lehet majd fél évnél régebbi.

Higgyétek el, előbb vagy utóbb kikötés lesz az érvényességre vonatkozóan, hogy évente oltasd be magad.

Ha nem, akkor nem lesz érvényes az igazolványod és nem mehetsz sehova, nem csinálhatsz semmit, de még az állásodat is negatívan érintheti…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.