CímlapsztorikEgészségünk

Vízterápia: a tudomány és az orvosok hallgatnak – ez történik ha ELÉG vizet iszol!

Kevesen tudják, hogy ezzel a betegségek 80-90%-át meg lehetne előzni vagy szüntetni.

Tudományos bizonyítékok vannak arra, hogy a víz, mint testünk egyik legfontosabb eleme tulajdonképpen az örök, betegségmentes élet kulcsa.

Egy japánban őshonos vízterápia lehet a kulcsa számos betegség gyógyításához?

Hirdetés

Egy igen meredeknek hangzó állítás mögött rengeteg igazság lehet.

A japánok egy része régóta ismeri, sőt, idehaza Európában is volt egy német orvos, aki vízzel gyógyította a betegeit, óriási sikerrel – állítják egyes források.

Aztán később rászállt a gyógyszeripar, és majdnem beszüntették a praxisát.

A víz pedig valóban gyógyíthat, és bizonyos értelemben tényleg csodaszere a testnek, mely még a ráktól is megvéd.

Igen, a ráktól és valamennyi más betegségtől.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy túlbonyolítsuk a dolgokat, amikor arra kerül sor, hogy gondoskodjunk a testünkről, miközben néhány egyszerű lépéssel hosszú távon karbantarthatjuk az egészségünket. Ennek legegyszerűbb módja az, ha elég vizet iszunk reggel éhgyomorra.

A vízzel történő kezelést egy japán orvosi társaság 100 százalékban sikeresnek találta számos betegség gyógyításában. A japán hagyomány szerint az éhgyomorra történő vízivás gyakorlatát rendszeresen kell végezni, és különböző időkeretet ír elő az eltérő állapotok kezelésére, javítására vagy megőrzésére.

Fejfájás, izomfájdalmak, szívrendszeri problémák, ízületi gyulladás, gyors szívverés, epilepszia, felesleges kövérség, bronchitis asztma, tuberkulózis, agyhártyagyulladás, vese és a vizelet betegségei, hányás, gyomorhurut, hasmenés, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenféle szembetegség, méhrák és menstruációs zavarok; fül-orr-gégészeti megbetegedések … minden gyógyítható vízzel a japánok szerint.

A hazai modern medicinákat alkalmazó, a betegeket pirulákkal teletömő nyugati orvoslás valójában ördögi szövetségben áll sokak szerint a világ legnagyobb gyógyszer-vállalataival.

Hirdetés

Kéz kezet mos alapon elzárják a megfelelő tudás elől az átlagembert, aki nem tájékozódik.

Éppen ezért a vízhiányból adódó betegségek – és ilyen a betegségek kvázi több mint fele(!) gyógyítására szakosodott orvosok és gyógyszerészek, nagy gyógyszergyárak ebből gazdagodnak.

Néhány példa a különböző betegségek vízzel történő kezelési hosszára:

Magas vérnyomás – 30 nap
Gyomor – 10 nap
Cukorbetegség – 30 nap
Székrekedés – 10 nap
Rák – 180 nap
Tuberkulózis – 90 nap

Megjegyzés: Mindenki természetesen saját felelősségre próbálja ki betegség esetén a módszert, mivel nem helyettesíti az orvosi diagnózist és a gyógyszereket.

A dolog lényege:

Sokkal de sokkal szélesebb körben tudatni kellene az emberekkel azt, hogy a víz mennyire fontos a betegségek elleni küzdelemben.

Ezt a belőlünk, betegekből élő gyógyszerlobi által hajtott egészségügy nem fogja a szánkba rágni!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.