Misztikum

10 áttörő bizonyíték: a magyar a legősibb nép a világon, mi vagyunk Európa őscivilizációja

A MAG népe és annak elhallgatott történelme tele van bizonyítékokkal arra vonatkozóan, hogy régebbiek vagyunk, mint a csiszolt kőszerszámok.

Avagy tőlünk, magyaroktól és őseinktől eredhet MINDEN.

Kétségtelen, hogy heves viták vannak mind a mai napig arról, hogy népünk múltja milyen mélyen gyökerezik a történelem szöveteiben.

Hirdetés

Az azonban egyre biztosabbá válik, hogy egyes idegen erők – Habsburg hatásra – elhallgatták a dicső nemzetünk eredetét.

Hogy honnan származunk, és hogy egykor a MAGyarság, a MAG népe volt az, melyből mint magból fakadó fa, minden ered.

4000 éves magyar törzs nyomai

Egy korábbi felfedezés során egy 4000 éves ujgur törzsi temetkezési helyet találtak régészek, mely rengeteget egyezést mutatott az ősi hun sírokkal, temetkezési szokásokkal kapcsolatban.

Ma már tudjuk, bár még mindig kevésszer hangoztatott információ, hogy az ujgurok eredendően ősi magyarok rokonainak vallják magukat.

A magyar mint első írásos emlék a Földön

Hiszed vagy sem, de a világ legősibb írásos nyelvemlékei közé tipikusan olyan régészeti leletek tartoznak, melyek a magyar rovásírásra kísértetiesen hasonlítanak.

A MAG népének eredete

Másfelől azt is jelenti a MAG népe kifejezés, hogy mi voltunk az a civilizációs mag, melytől minden ered. ne feledjük, az első legősibb írások magyar rovásírások lehetnek, ráadásul világszerte több ponton találtak ilyen régészeti leleteket.

Vagyis minden ősi kultúra ugyanebből az ősi MAG-ból táplálkozott a kialakulásuk során.

Őskirajzás a Kárpát-medencéből

Sokak szerint a MAGYAR szó eleve a MAG népéből, és az abból való elnevezésből ered. A mag itt azt is jelenti, hogy a jégkorszak idején a Kárpát-medence geotermikus hatásai miatt az itt élő ősmagyarok élték túl a teljes Földet sújtó kataklizmát.

Mi voltuk Európa első telepesei?

A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak.

Hirdetés

A modern kultúra bölcsője

Egész pontosan sokak szerint a Kárpát-medencéből, és erre írásos és régészeti emlékek is léteznek. Vagyis az emberiséget megtizedelő jégkorszakot követően az Őskirajzás folyamán a magyarság kultúrája és tudása áramlott szét a világban.

Ezért van az, hogy sok kultúra mutat hasonlóságot a miénkkel bizonyos aspektusokban.

Ősmagyar civilizációk nyomai Európában

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak.

Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai…

A magyarság ősgenetikai kódja és az igazság

A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus – őskőkori genetikai marker – igen magas, kontinensünk népei között a magyarokban legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).

Világszerte ősmagyar rokonság és bizonyított kapcsolódás

Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a magyarokat, mint testvér nép! Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok, koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.

A piramisok lehetséges magyar eredete

Ahol azok a népek élnek, amelyek a kárpát-medencéből kirajzottak, ott mindenhol található piramis.

Érdekességképpen megemlíthető még, hogy az egyiptomi piramisok előtt lévő Szfinxet, az arabok Aba hun = hun atya néven nevezik!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.