CímlapsztorikEgészségünk

100 éves titok a rákgyógyszer elhallgatása mögött: gyógyszeripari érdekek és a pénz áll emberek tízmillióinak halála mögött

100 éve tudják a titkot…

Már 100 évvel ezelőtt is tudták az orvosok, hogy bizonyos vírusok a testbe való befecskendezésével jelentős javulást érhetnek el a rákbetegek állapotában.

Azonban pont azokban az időkben érkezett a kemoterápia és a sugarazás, a gyógyszeripar nagy üdvöskéi, és dollármilliókat termelő zászlóshajói…

Az akkori orvosok megfigyelték, hogy azok a daganatos betegek, akik a betegségüktől függetlenül valamilyen vírussal – náthával, influenzával, esetleg más, agresszívabb vírussal – fertőződtek, vagy oltást kaptak, egy ideig jobban érezték magukat.

Hirdetés

Az első viroterápiásnak nevezhető kísérlet is a huszadik század elejére, egész pontosan 1912-re tehető.

Ebben az évben egy olasz nőgyógyász figyelte meg, hogy előrehaladott méhnyakrákban szenvedő betegei, javulást mutatnak, ha gyengített veszettség vírussal injekciózza be őket.

Csakhogy, a reményt keltő eredmények ellenére, a viroterápia alig néhány évvel később a feledés homályába merült.

Az Egészség-ipar elüzletiesedése

Az egészségügy ugyanis akkor tájt kezdett el jelentős mértékben iparodosni.

Ezt az iparosodást úgy kell érteni, hogy főleg Rockefeller és Rothschild pénzekből finanszírozott orvosképző iskolák indultak, az egész egészségügyi képzés át lett alakítva Amerikában.

Ekkor alakult ki, és terjedt el pestisként az a szemlélet, hogy többet foglalkoznak a különféle betegségekkel, mint a gyógyítással, és a betegségek megelőzésével, az egészséges életmóddal.

Az orvosokat arra kezdték el tanítani, hogy hogyan és milyen pirulát, gyógyszereket ajánljanak, miközben gomba mód szaporodni kezdtek a különféle gyógyszergyárak, vállalatok, amik ontották magukból a tablettákat.

Ezzel az egésszel mindenki jól járt, az orvosok és a kitartott gyógyszercégek is, csak a betegek nem…

Az egészségügyet túszul ejtő érdekcsoport és a pénz erősebb volt

Így pedig a kemoterápia és a sugarazás került előtérbe, ebbe az egészségügyi világot túszul ejtő nagy gyógyszercégek és vállalatok ugyanis dollármilliókat fektettek.

Hirdetés

Ezért söpörtek végül aztán minden olyan lehetséges gyógymódot félre, mely megoldást jelenthetett volna a rákra.

Lényegében arról van szó, hogy “végre találtak” egy betegséget, mely fejős tehén, és amire drága kezeléseket lehet “felírni”, az élni akaró betegeket megkopasztva.

Ebbe rongyoltak volna bele az olyan alternatív gyógymódok, mint a kannabisz, vagy a viroterápia, mely vírusokkal gyógyíthatta volna a rettegett kórt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!