CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

36 fejlett civilizáció él a Tejútrendszerben, az emberi faj 22 idegen fajból áll – állítja egy űrhajós

Magasan fejlett intelligens lényekkel van tele a Tejútrendszerűn, és több ízben fogtak be a földi kormányok bizonyos üzeneteket.

Ma megbízható tudásunk lehet arról, hogy 36 fejlett földönkívüli civilizáció él a közelünkben, a mi rendszerünkben.

Hirdetés

Az emberi faj pedig 22 idegen fajból tevődik össze.

Megdöbbentő állítások láttak napvilágot, egy űrhajós ugyanis kitálalt arról, hogy a világ kormányai, és főleg az amerikai kormány mit tudhat a földönkívüliekről.

A CIA aktái között már rengeteg nyilvánosságra hozott, az idegenekhez köthető fájl van, de még mindig a jéghegy csúcsát láthatjuk csupán.

A szivárogtatók egyöntetűen állítják: rengeteg elhallgatott projekt létezik és működik ma a NASA és a Pentagon égisze alatt, az emberiduség tudta nélkül.

Ott van ugyebár John Lear, aki azt állítja, hogy a Hold lakott és 250 millió többségében idegen-ember hibrid állampolgára van.

A híres űrhajós, Edgar Mitchell, a NASA űrhajósa, aki 1971-ben teljesített szolgálatot az Apollo űrhajón.

Szerinte létezik földönkívüli élet, csak az amerikai kormány eltitkolja. A NASA és más kormányszervek általában igyekeznek kimaradni az ilyen ügyekből. Amikor azonban űrhajósok beszélnek az ufókról, a NASA-nak is meg kell szólalnia.

Ugyancsak beszélt egy feltételezett ufóbalesetről, amely szülővárosában, a New Mexico-i Roswellben esett meg 1947-ben. Szerinte a lakókat megfenyegették, hogy ne beszéljenek a dologról. Azonban ezek az emberek nem akartak meghalni úgy, hogy nem mondják el valakinek, mi történt, és mivel ő megjárta a Holdat, úgy gondolták, ő a megfelelő ember.

“Ezért nekem elmesélték a történetet” – mondta Mitchell. Megerősítette az ufóbaleset tényét egy admirális is, aki aztán később letagadta ezt – tette hozzá.

Hirdetés

“Nincs kétség, meglátogattak minket – szögezte le az asztronauta. – A világegyetem, amelyben élünk, sokkal összetettebb, csodálatosabb és gazdagabb, mint el tudjuk gondolni.”

Más szivárogtatók is sokkoló összefüggésekről beszélnek:

“Rendszeresen legalább 10 féle földönkívüli faj látogatja a Földünket. Teljesen más morális, erkölcsi nézeteik vannak.”

Visszatérve arra a kiszivárogtatott tényre, hogy az emberi faj 22 idegen fajból áll:

Minden az úgynevezett Alapítóktól ered.

Az “Alapítóknak” nevezett földönkívüli idegenek felelősek a bolygók ökoszisztémáinak létrehozásáért, sőt, ők tettek lakhatóvá számos planétát a múltban, köztük a Földet is.

Az emberi faj része egy sokkal nagyobb közösségnek, mely 135 milliárd lényt tesz ki, 8 különböző galaxisban.

Az andromédaiak az emberi DNS manipuláció eredményei, a Földön ugyanis 5700 éven át genetikai kísérletek folytak.

Lényegében sok más faj valójában az emberiség nagyon közeli (genetikai értelemben véve) rokona.

Az emberiség pedig valami sokkal nagyobb és magasztosabb dolognak a része.

Alex Collier, aki szintén több ízben szivárogtatott ufó aktákat, azt állítja, hogy az emberek 22 különböző idegen fajból állnak. Becslése szerint a hozzánk legközelebb eső nyolc galaxis bolygóinak összlakossága 135 milliárd ember.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.