CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

5 lépcsős terv keretében fogják nyilvánosságra hozni a földönkívüliek létezését – kitálalt egy bennfentes

Hatalmas bejelentések várhatók, olyanok amik alapjaiban fogják megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját és a vallásokat is.

Komoly hitéleti válságra készítik fel titokban a Vatikánt is – állítja több bennfentes, akik szerint nagyon közel van a várva várt Nagy Felfedés.

Az idegen élet létezésének kérdése mindig is fontos volt, az utóbbi 50 évben komoly bizonyítékok gyűltek fel amit egy nagyszabású “felfedés” keretében fognak megosztani a világgal.

Hirdetés

A Pentagon szivárogtat, UFO megfigyelő szervezetet indít

Ez napjainkban már jól tetten érhetjük, az utóbbi néhány évben ugyanis a Pentagon nagyon erősen érintett volt UFO témában.

Egyre többet szivárogtattak, melyek jó része szándékos volt.

Így akarják ugyanis felkészíteni a nyilvánosságot a további, sokkal nagyobb bejelentésekre.

A Pentagon nemrégiben bejelentette azt is, hogy az UFO-k lehetséges vizsgálatára hoz létre szervezetet.

A Vatikán felkészül a paradigma váltásra

A Vatikán és más vallások de főleg a katolikus egyház elkezdte a paradigmaváltást előkészíteni.

Már II. János Pál pápa is beszélgetett csillagászokkal, és ő maga is úgy gondolta, hogy létezhetnek más lények is a kozmoszban.

A Vatikán azóta feltűnően arra törekszik, hogy elfogadtassa a hívekkel azt, hogy Isten más civilizációkat is létrehozhatott a saját képmására.

Mi több, akár több bolygón is elterjedhetett a kereszténység.

Mindezen eszmék keverése az átállás miatt szükséges, hiszen brutális hitéleti válság jön majd a földönkívüliek bejelentésével.

Hirdetés

A társadalom érzékenyítése

Ennek remek példája a több ízben már kivesézett UNICEF videó, amiben a Vatikán is benne volt támogatóként.

Ebben egy humanoid idegen fiút mutatnak be, mintegy tudat alatt áthangolva a társadalmat az elfogadásra.

Ilyen és ehhez hasonló érzékenyítő videók fognak a közeljövőben megjelenni, miközben folyamatosan szondázzák a társadalmat arra, hogy mikor áll készen az “idegenek” befogadására és elfogadására.

Egyesek szerint a transz és egyéb mozgalmaknak is részben ez a célja. Ha már a nemek közötti elmosódást is elfogadják az emberek, könnyebb lesz más fajokat is elfogadtatni a civilizációnkkal.

Valós idejű bejelentés és az emberiség egyesítése

Egy óriási, nagy kataklizmára, vagy valamiféle olyan katasztrófára és közösségi élményre időzítik majd a felfedés, ami valamennyi embert, nemzetet és országot egyesít majd a Földön.

Egyesek szerint a világjárvány ennek már egy jól látható, érzékelhető lépcsőfoka, mások azonban azt állítják, hogy egy holografikusan kivetített idegen invázió képével fogják ezt megtenni.

A cél az emberi tudat felkészítése az idegenek fenyegetésére és a tudatosítása annak, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Nagy Felfedés

Valamennyi tévécsatornán egyszerre, egy időben fogja megtenni a bejelentést a NASA vezetője és az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke, az Európai szintű vezetők jelenlétében.

A földönkívüliek létezésének tényét és az általuk jelentett fenyegetést fogják majd felhasználni arra, hogy létrehozzák a nemzetek felett álló egységes, Új Világrendet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.