EgészségünkÉrdekes világ

60 éve tudják, mi a rák gyógymódja: egy német orvos fedezte fel, azóta eltitkolják!

“A rákra adtam választ, de az amerikai orvosok nem hallgattak meg. Eljöttek, megfigyelték a módszereimet, és elismertek. Aztán különleges üzletet akartak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek…”

Egy német orvos rákgyógymódja

Johanna Budwig nevét érdemes lesz megjegyeznie az utókornak. Ő volt az a német orvosnő, aki már 1951-ben rájöhetett a rák nyitjára, arra, hogyan lehet gyógyítani a halálos kórt.

A média azonban nem ismeri, alig beszélnek ma róla. A gyógyszeripar ugyanis eltörölte minden nyomát annak érdekében, hogy az általa készített rákgyilkos “gyógyszer” soha ne kerülhessen napvilágra.

Hirdetés

Pedig Dr. Budwigot 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra, valamint 2 doktorátust is szerzett. Egyet orovstanból, majd egyet gyógyszerészetből.

Konyított a gyógyszerekhez, és azt is érzékelte és saját szemével látta, hogyan iparosodott és üzletiesedett el a gyógyszeripar teljes egész, hogyan vált pénz központúvá az egész gyógyászat.

Mivel a rákkal szemben sem akkor – sem ma – nem volt hatásos gyógymód, kísérletezgetni kezdett.

Rájött, hogyan lehet nem mérgező, mellékhatásokat nem okozó összetevőkkel rábírni a szervezetet, hogy a rákkal szemben felvegye a küzdelmet.

Egy megdöbbentő felfedezés, ami mindent megváltoztatott

Egy alkalommal nagyon őszintén beszélt arról, hogy miért nem akarja a gyógyszeripar a rákgyógyítás kérdését egyszer és mindenkorra megoldani, holott módjában állna.

Miért? Mert nem lett volna nyereséges átvenni a receptjét, mivel az nagyrészt természetes anyagokra épült.

A természetes anyagokat és összetevőket pedig nem lehet szabadalmaztatni, ergo nincs benne annyi pénz.

“A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nem kívánt ember vagyok “

– mondta Dr. Budwig.

De mi is a Budwig által felfedezett új módszer és hogyan hat a rákra? Nos, az egyik legfőbb elv az, hogy egy lenmagolaj és túró keverékén alapuló matériát kell fogyasztani.

Hirdetés

Az elv egyszerű:

Az oxigénellátás a kulcs a rák legyőzéséhez, mivel ha növeljük az oxigént, és a testet lúgos állapotba tereljük, akkor a rák elkezd visszahúzódni, és a tumor sejtek pusztulni.

Diéta a rák ellen

Dr. Budwig tudta és be is bizonyította, hogy az egészségesnek gondolt zsírmentes diéták többet ártanak mint használnak az emberi szervezetnek.

A napfénnyel kapcsolatban is fontos felfedezéseket tett: szerinte a rengeteg D3 vitamin már önmagában komoly rákellenes hatással bír, és segít az immunrendszernek kisöpörni a daganatot.

Budwig több éven keresztül próbáltak a fenti információkra alapozva tökéletesíteni a diétáját.

A Budwig-diétának a segítségével 1951 óta rengetegen gyógyultak fel a rákból.

A gyógyszerlobbi eltusoló hadjárata

Ezeket az eseteket a gyógyszeripar statisztikai hibaként tartja számon, és gyakran sütik rá ezekre az emberekre a spontán öngyógyulás gyanúját, csak hogy ne kelljen beszélni arról, hogy mitől is gyógyultak fel valójában.

A múltban számtalan alkalommal jellemző volt már az onkológia iparára, hogy nagyon ellenségesen léptek fel bárkivel szemben, aki a legkisebb formában is képes lehetett volna fenyegetni a pénzcsináló gépezetet, amint az egészségügyön belül a rákiparban működtettek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!