CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

72 órán belül vége a világnak? Lejár a maja naptár…?

Mindent az alig 3 nap múlva “bekövetkező” fordulópontról…

Több ízben is beszámoltunk már arról, hogy az elmúlt hetekben az egyik leginkább érdekes és pörgő téma az volt, hogy egy lelkész azt állította, hogy közeleg a végidők korszaka.

Később pedig a tudományos oldalakon jelent meg egy régóta várt együttállásról szóló hír, mely szerint a Szaturnusz és a Jupiter közelsége miatt egyetlen fényes csillagként lesz látható az égen.

Hirdetés

A jelenség 2020 december 21-én lesz a legerősebb, és nem sokkal karácsony előtt olyan lesz, mint az a bizonyos betlehemi csillag Jézus születésekor.

Megannyi konteó és teória látott napvilágot arról, hogy mi várható.

Egyesek egyfajta korszakváltásról beszélnek, mások egyszerű, de ritka csillagászati jelenségként állnak hozzá, hiszen 800 éve volt ehhez fogható.

Megint mások apokalpitikus világégést látnak bele.

Ez utóbbi tábor arra a alapozza a dolgot, hogy állításuk szerint a maja kalendáriumot 8 évvel elszámolták, így nem 2012 december 21-én, hanem 2020 december 21-én ér véget.

Ha “igaza van” a világvége hívőknek, akkor valami nagy horderejű dolog fog december 21-én történni.

ide szokták még keverni a Nibiru érkezését is, mely állítólag a Föld és az egykor és valaha itt élt civilizációk számára mindig is egy halálhozó volt, és több ízben törölt el más emberi fajokat is a földtörténeti múltban.

Erről “legutóbbi alkalommal” a sumerok emlékeztek meg, a maguk Nibiru próféciájával.

Ebben megírták, hogy a Nibiru egykor az istenek lakhelye volt, és az eljövendő időkben egy nap majd visszatér a Föld közelébe.

Hirdetés

Ez a közelség – más források szerint összeütközés – pedig végzetes lesz az emberi fajra nézve, és ismét megtörténhet a nagy “lenullázás”.

A szkeptikusok szerint mindenképpen tanúi leszünk valami elképesztőnek.

Ez egy tényleg ritkán látható jelenség, nagy eséllyel soha nem fogunk ilyet látni a mi életünkben.

Ez pedig már önmagéban egyedülállóvá teszi ezt a betlehemi csillagot.

Arról nem beszélve, hogy 2020-ban pont a legrosszabb évben érkezik és nem sokkal karácsony előtt, ami ugyebár Jézus születésének ünnepe.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.