Vaj vagy margarin: mérget árulnak egészségbe csomagolva? Ijesztő kísérlet amiről tudnod kell!
Elvégeztek egy elgondolkodtató kísérletet a margarinnal és a vajjal kapcsolatban.
A kísérlet eredményeit azonban hivatalosan nem publikálhatták, mert az alaposan rálépett volna egyes élelmiszergyártól tyúkszemére.
És mint tudjuk, befolyásos iparról van szó, ahol rengeteg pénz forog kockán, üzleti érdekek…
Ennek ellenére a kísérletet bárki saját maga is ellenőrizheti otthon!
Vaj vagy margarin?
A hangyák már döntöttek!
A hangya többnyire a tápértékét, természetességét nézi egy adott zsákmánynak. A margarin olyannyira nem számít nekik élelemnek, hogy figyelmen kívül hagyják.
Vajon miért?
Első sorban azért, mert MŰ anyag [egy molekula különbséggel rendelkezik a szatyorral szemben] egyszerűen nem tudnak vele ők se mit kezdeni, ahogyan mi sem és csak az emésztésünk terheli.
Ízre is taszító, egyszerűen hányingert keltő.
Tehát a margarin mű, terhelő, pusztító és visszataszító, míg a vaj természetes alapanyagokból készül, tápláló, egészséges és finom.
Mi társadalmunk reakciója?
A vaj ára az egekbe emelkedik, reklámja szinte elhanyagolható. A margarin elfogadható áron van, raknak bele ilyen olyan vitanint, hogy még eladhatóbb legyen.
Lényegében egy kis sarkítással mérget árulnak egészségbe csomagolva… Mindenhol reklámozzák.
Ez csak egy példa volt, de tekintsük meg a GMO és glifozát együttes hatásait.
A termő föld egyre kevésbé termékeny és a zöldségek tápértéke vitamin és nyomelem tartalma is drasztikusan csökken.
Egy konkrét példa az elmúlt 50 évben a sárgarépa tápanyag tartalma 5%- ra esett vissza. Nem 5%-ot, 5%-ra.
Gondolkozzunk el azon, hogy a jelenlegi élelmiszer biztonságot felügyelő szervek jól végzik e a munkájukat, vagy hogy egyáltalán annak kereteiben lehet e jól végezni a munkájukat.
Elgondolkodtató…