CímlapsztorikEgészségünk

Roppanós virsli, bélrák, májgyilkos felvágottak, tartósított húsok: így “etetnek” minket pusztító hazugságokkal!

Az élelmiszeripar a valaha volt legembertelenebb, legehetetlenebb dolgokat előállító iparáévá vált, amit ma már a nagyvállalatok érdekei és profithajhászata mozgat.

A negyedéves termelési számok az emberi életnél is jobban számítanak!

Rákkeltő anyagoktól hemzsegnek az ételeink, és minderről tudnak!

Hirdetés

Korábban már írtunk egy átfogó, tényfeltáró cikket arról, mi is zajlik az élelmiszeriparon belül.

A Megetetett Társadalom című írásunk óriási sikert aratott netszerte, és rengeteg egyéb oldal osztatta meg és terjesztette.

Arról is írtunk, hogy egyre több olyan patológiai megfigyelés lát napvilágot, miszerint a napjainkban akár több évtizeddel később exhumált testek ugyanúgy néznek ki, mint amikor meghaltak.

A szakértők magyarázatai között felmerült többek között az is, hogy az élelmiszerekben rejlő rengeteg tartósító az oka.

Nem is gondolnád, mennyi vegyzsert és a szervezetbe nem való anyagot viszel be magadba nap mint nap.

Mennyire lehet egészséges az a konzerv, ami sosem romlik meg, az olyan joghurt, mely még a melegben is el tud állni, vagy a több mint 2-3 hónapon át meg nem romló tartós tej, amit még bontás után is hetekig lehet tárolni…

A tej – hangsúlyozzuk, hogy a bolti tejről van szó – tele van lőve antibiotikumokkal, egyéb anyagokkal, és bizonyítottan kimutatható az oltások maradványai, származékai, amit az adott állat kapott.

A tejipar borzalmait már meg sem említjük…

De említhetnék a hosszú távon nagy mennyiségben szintén súlyosan egészségromboló, kvázi halálos glifozátot is.

Hirdetés

Ezt ma is rengeteg élelmiszerbe keverik bele, a feldolgozott ételek kvázi “habarcsa”.

Idegrendszeri tüneteket, szélsőséges esetben hányást és emésztőszervi panaszokat is tud okozni az erre érzékenyeknél.

Az utóbbi években pedig már a daganatok előfordulásával is kapcsolatba hozták, ez ügyben számos kutatás folyik, és nem éppen bizalomkeltőek a jelek.

És akkor a műhúsokról még szintén nem beszéltünk…

Ez is megért már egy külön témát, amit alaposan körbe is jártunk, itt.

Azt pedig már az egészségügyi Világszervezet, azaz a WHO is nyílt ajánlásban ismerte el, hogy a feldolgozott ételek, különösen a vörös húsok – mint a virsli, parizer – napi 50 gramm felett növelik a bélrák előfordulásának arányát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!