Óriási kísérletezések a mai élelmiszerek: a szervezetünk pedig daganatokkal reagál – állítják a tudósok
Betegségekkel, allergiákkal, gyulladásokkal és daganatokkal reagálunk napjaink “TERVEZETT” élelmiszereire – ezek a mostanság gyakran emlegetett krónikus betegségek, UGYE?
Megtervezett “halál” szedi az áldozatait világszerte, ami az élelmiszeripar falai között lett kitenyésztve?
Elképesztő dolgokat művelnek, és egyes mérgező anyagokat a mai napig felhasználnak, annak ellenére, hogy több évtizede TUDNAK RÓLA, hogy mérgező, és kapcsolat lehet a daganatos megbetegedések és az adott szer között…
De ugye kéz kezet mos…
Ebben a világban az emberi test nem képes már régóta követni az óriás kísérletezéseit és már betegségekkel, allergiákkal, gyulladásokkal és daganatokkal reagál – ezek a mostanság gyakran emlegetett krónikus betegségek, UGYE?
Micsoda összefüggések.
Régóta tudott a glifozátról is, hogy veszélyes lehet, és egy bizonyos mennyiség felett idegrendszeri zavarokat is okozhat.
Egyes mesterséges édesítőszerek is okozhatnak krónikus betegségeket, sőt, egyes kutatások a leukémia kialakulásával is kapcsolatba hozták már, bár ez még hivatalosan nem bizonyított.
Sőt, nem véletlen, hogy egyes szaknyelveken bizony a fehér halálként is hivatkoznak rá.
Napjaink élelmiszerei nem emberi fogyasztásra lettek tervezve, akár elfogadjuk ezt, akár nem.
Rákkeltő felvágottak, ugyanilyen veszélyes, a daganatok kialakulásához a WHO állal bizonyítottan hozzááruló virslik, antibiotikumokkal teleb-szott bolti tej..stb.
A gluténra is fogható, természetesen azzal is baj van, mert a többszöröse a mennyisége a test toleranciájához képest, de a gabonákkal van gond főleg, mert az utóbbi évtizedeben a Monsanto terjeszteni kezdte a mutáns gabonáit és kukoricáit.
Sakkban tartják a gazdákat, az egyszer használatos, “öngyilkos” gabonákkal, amiket újra és újra meg kell venni, egyszer lehet “learatni”, és olyan mesterséges, mintha vegyszert ennénk.
A Roundup nevű gyomirtójukról nem is beszélve, melynek származékait bizonyítottan kimutatták már a fogyasztók gyomrában, és ez felhalmozódik az évtizedek alatt.
Talán ezért nem élnek már az emberek 80-90 évet vígan, egészségben, mint régi öregjeink?