CímlapsztorikEgészségünkTudomány

A gyógyszerek és a cukrok savasítanak: a rák végső titkára jött rá egy tudós?

A 20. század talán egyik legnagyobb és legeltitkoltabb felfedezése, amit ma felvetésként tartanak számon…

Otto Warburg (1883-1970) – Nobel-díjas rákkutató, biokémikus orvos felfedezését nem nagyon alkalmazza a mai orvoslás, annak meg homlokegyenest ellentmondó intézkedéseket hoznak, amiért Nobel-díjat kapott.

Sőt mi több…. most már el is ferdítik a valóságot…. hogy ha utána akarsz olvasni, akkor már úgy tartják számon, hogy Warburg-felvetés….

Hirdetés

Felvetés??? Ne vicceljünk már!!!

A 20. század talán egyik legnagyobb és legeltitkoltabb felfedezése, amit ma felvetésként tartanak számon, meg azt mondják, hogy ez csak valamiféle “táplálkozási divat”.

Otto Warburg elsőként állapította meg, hogy a rákos sejtek (csakúgy mint a baktériumok, VIRUSOK, gombák) csak savas környezetben szaporodnak, lúgos környezetben viszont elpusztulnak.

Innentől kezdve a lúgosítás már más értelmet vesz… Nem csak egy divatos hóbort, hanem az egészségre jótékonyan ható folyamat.

Mert tudod…. semmire nem lehet azt mondani, hogy gyógyít, csak a savas gyógyszerekre…

Warburg felvetései az alábbiak voltak, melyeket a mai napig nem ismer el teljes mértékben a gyógyszeripar által “sakkban tartott” tudományos “kerekasztal”:

A gyógyszerek és a cukrok savasítanak, valamint bizonyos húsok és tartósítószerek is.

A savas környezte pedig mint írtuk, kiváló táptalajai a kórokozók megtelepedésének a szervezetünkben.

Emellett amikor idegeskedünk, a stresszhormonok hatására is elkezdhet savasodni a szervezet, ez ma már tudományosan bizonyított, nemrégiben egy professzor készített arról tanulmányt, hogy néhány perc idegeskedés akár 6 órára is leállíthatja az immunrendszert.

Hirdetés

Warburg felfedezéseiből messzemenő következtetéseket lehetett levonni:

Az oxigénfogyasztás nyomon követésével felfedezte a citokrómokat (“légzőenzimeket”) és megállapította, hogy vasat tartalmaznak.

Kimutatta, hogy a cián és a szén-monoxid leállítja a sejt oxigénfogyasztó, légzési folyamatait.

elfedezte, hogy az oxigénszállító fehérjékben a vas más formában van jelen mint egyéb enzimekben és megmutatta, milyen kémiai mechanizmussal kötik meg a vasionok az oxigént.

Megfigyelte, hogy a fő különbség az egészséges és rákos sejtek anyagcseréje között, hogy az előbbiek oxigénes légzéssel nyerik az energiát, míg a tumorsejtek oxigén nélküli cukorfermentációval (glikolízissel). Ennek alapján Warburg úgy gondolta, hogy a rákot az anyagcsere megváltozása okozza.

Legalábbis a Warburg féle iskola hívei ezt állítják, és mindig hozzáteszik, hogy a gyógyszeripar érdeke az effajta kutatásokról nem beszélni, elhallgatni.

Hogy miért?

Hogy a rákipar tovább profitáljon.

Míg egyesek szerint ez egyfajta összeesküvés, mások úgy vélik, a színtiszta igazság.

A tudomány tény, hogy a mai napig vitázik a dologról, ugyanakkor a Warburg felvetést az elmúlt években elkezdték nagyon komolyan venni, tehát bizonyos, hogy lehet mögötte valami…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!