CímlapsztorikMisztikumTudomány

A 25. Napciklus és a második jel jóslata: az elit már tud egy világkatasztrófáról amit a Nap okoz majd

A Nap működése drámai változásokon ment át – a tudósok tisztában vannak vele, a vilég kormányai pedig megpróbálják eltussolni, hogy mekkora is a baj…

Az 1980-as években néhány hétig tartott, mire a közvetlen napfénytől megsárgult az újság, most viszont egy nap alatt összezsugorodik, mintha egész nyáron sütötte volna a Nap.

2025-ig meg vannak számlálva a civilizáció napjai, és egy brutális Napkitörése esemény elől kezdett el “menekülni” az elit?

Hirdetés

A Nap egyre furábban viselkedik és ennek nem csak látható jelei, érzékelhető hatásai vannak.

A fent említett példán kívül szinte mindenki arról számolt be, hogy az utóbbi években, évtizedekben jelentősen erősödött a Nap sugárzáse, és a csillagunk működésének intenzitása.

Hogy miért történik ez, nagyon eltérőek a magyarázatok: az ózonréteg elvékonyodása, a Föld mágneses terének gyengülése, egyes folyamatok a Napon. Vagyis akit érdekel egy adott téma, azt valahogy a Naphoz köti.

A Naptevékenység fokozódik

A közelmúltban a spaceweather.com közölte azt a felkavaró hírt, hogy a Nap ismét egy X1.5 osztályú ultraibolya kitörést produkált. A kilökődés szülőhelye az AR3006 napfolt volt. Egy héten belül ez volt a huszadik kitörés.

A 25. napciklus rohamosan erősödik, és még sok naprengés vár ránk. A titokzatos hullámok sokat elárulhatnak a kutatóknak a napfoltok mágneses hátteréről és arról, hogyan okozzák a legerősebb kitöréseket.

A Második jel prófécia a világvégéről beszél

Van egy titkos középkori szövegtöredék a világvégéről, amelyről sokan nem hallottak:

“Íme a második jel: Isten meleget küld a világba, és ez nagyobb lesz, mint a hőség haragja.

Az egyik elhagyatott helyekre bújik és földi barlangokba ereszkedik lehűlni, a másik azt kérdezi, hogyan lehet megmenteni az igaz embert a hőségtől, a harmadik pedig azt kéri, hogy lelke mielőbb hagyja el ezt a világot.”

Ez a “Messiás” világba érkezésének 10 jele közül az egyik, és ennek a hőségnek az egyik lehetőségeként a termonukleáris háborút is számításba veszik, azonban a Napon is zajlanak termonukleáris folyamatok, és eddig ez nagyon hasonló, ami valahogy nem a terv szerint alakul.

Hirdetés

Az elit már készül rá?

Az előrejelzés hasonlóra számított a 25. ciklusban is, de az elmúlt 18 hónap során a napfoltok száma végig meghaladta a vártat. Jelenleg 61 napfolt van, és még három évre vagyunk a tevékenység csúcsától.

Vagyis sokak szerint a kirobbanási esemény a Pentagon jelentéssel megegyezően valamikor 2025-ben lehet.

“Évekkel ezelőtt kiürítettek több Napmegfigyelő obszervatóriumot: nem akarják, hogy az emberek lássák és tudják, mi vár a civilizációnkra”

– állítja egy bennfentes.

Egye szóbeszédek és a bennfentes állítása szerint az elit már mindenre felkészült.

Kozmikus, a Nap gyilkos sugarainak is ellenálló űrbárkák állnak készenlétben az amerikai hegyvidékek területén, mélyen a felszín alatt.

Óvóhelyeket újítottak meg és készítettek fel több ezer ember hosszabb távú befogadására.

Ők már feltehetően tudnak valamit?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.